[一億中場組合 & GoodBye CCC]祖雲達斯球迷討論區(47)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
其實無左基艾沙 連水貨華都廢埋
ccc尼正式加盟左巴,充心祝佢拎個西甲
真心要人地出嚟同你攻,先入到人波。
0:0個3場,全部都係人地縮後。

即係人地一縮後,入球能力係零
🚨🤑 There was a clause in the exit agreement between Szczesny and Juventus: the agreed 4M€ (of the 7M€ foreseen in the last year of the contract) would be decreased in the event of an agreement with another club. Juve thus saves the approximately 4M€ gross that it will receive from Barcelona.

Giovanni Albanese🎖
屌帥:"你壓上 人地咪縮後囉"
屌帥:"我就係知班仆街攻唔起,先縮後玩反擊"
其實水貨華咁撚高
不如試下爆底屈角球俾佢頂下啦
莫達波要玩 兩翼內切 唔玩 兩翼落底
屈高波too simple too naive
咁又客觀講,想屈都無得屈。
水華牛高馬大,但無頭錘
好似之前一兩季
臨10分鐘派加迪上去打埋前鋒位
好心水華學下利雲
同樣都係東歐人,都係中鋒位,利雲仲要老佢咁多,但仲係有貨賣不斷入到波。水華廿幾歲,打到30幾歲咁嘅表現,點搞呀
佢今日醒啊,話之前只係屌帥指示做野

而家達蛇個套緊加適合自己踢法

咁入球呢?
達蛇果套更加要中鋒位分波做波喎,幫隊友創造機會。
水華咁獨,邊岩佢呀?
佢咁嘅大話都講得出
佢學到利雲就唔會係祖啦
人地利雲技術好 好到接近蘇亞雷斯嗰類
不過佢踢波蘭國家隊 都獨力難支
水貨華D技術咁屎
再當我祖係波蘭 參唔多喇
sorr9y everybody,
我拎水華比利雲真係鳩左
聽日閉門作賽
達蛇提早公佈明天正選11人

Mattia [Perin], Jonas [Rouhi], Gleison [Bremer], Pierre [Kalulu], Danilo, captain, Fagio [Fagioli], Wes [McKennie], Koop [Koopmeiners], Kenan [Yildiz], Dusan [Vlahovic] and Nico Gonzalez.
門票收入都冇埋
出賭王都唔出道路

反達準備
又準備一場0:0
夠贏啦
又唔知踢緊咩
個新仔唔多掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞