[一億中場組合 & GoodBye CCC]祖雲達斯球迷討論區(47)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
華荷域真係屌佢老味,意甲第一高薪,但啲Finishing 差到入唔到波
連啲射門觸覺都無,啲波傳到去佢個位都射唔到

應射唔射,要帶就鳩ban

Milk出翻可能仲好過佢
不過Motta嘅戰術好似係犧牲前鋒,入波嘅係周圍嘅人。所以佢先死追高文拿斯。
不過3場一球都入唔到,講經咩
睇到個人生都頹埋
幾場失分都係差唔多情況
對手將防線縮後
雖然控球好多,但始終拉唔到啲人出黎
下下禁區都有幾件等你
對付呢類密集防守,莫達真係要再度下要點做
要肥麥衝上中鋒位幫手搶點,效果唔算好成功
但都叫有試下點破局
so far莫達戰術思路,其實都幾合理
始終重係磨合期
多啲默契之後,速率再加快應該會再好啲
杜生心理問題大過身體問題
如果唔係無人,佢真係需要坐翻一兩場冷靜下
賽後拿玻里教練干地嘲諷莫達戰術太保守:「莫達部署令人失望,我哋門將連手套都冇污漬。」

咁搶口
平地不嬲聊交嗌
睇左呢幾場,對psv 果場,對面肯同蛆對攻,先比到咁多機會。

對安波里,對拿波里呢兩場大家都睇到個問題所在,就係破唔到密集,好明顯。
莫達真係要係呢方面諗諗計。
同埋華荷域自己都要好好諗下,自己個表現。
wembanyambb唔出黎串我,睇黎已經默認左莫達蛇係蛆嘅領導地位,我達考牌成功
佢好似俾admin ban左,過幾日先解禁
搞咩
衰係邊個post ?
駁唔到
獸人卡魯魯又打得唔錯,有d跌眼鏡
俾達蛇指示要滅聲
達蛇條仆街咁夠薑滅我老死聲,我依家就facetime 去屌柒佢
大癲 成人台有隻雞上黎R撈比admin 扑咗
https://lih.kg/3788001
禁幾耐
至24號,佢29號果場比賽會出現
違反使用條款6(c)

(c). 冒充任何人或機構,包含但不限於 LIHKG 主管、論壇領袖、主持人,或以虛偽不實的方式陳述或謊稱與任何人或機構之關係。

唔明咩事
過兩日等佢自己出黎同大家講返件事
佢上番水應該抽達蛇又零入球先
佢同你係撐屌反達兄弟,你最明白佢
國米真係心狠手辣,為左保方蛇寧願輸場波
眼光夠長遠!
準備改造尤迪斯做新施亞斯

Motta could give more responsibility to Kenan Yildiz. The coach is planning on moving Kenan from the left flank to the centre, taking Vlahovic's place. An alternative solution, while waiting for the return of Arek Milik.

Yildiz would be a 'Zirkzee-like' solution, improving the forward line and favour the insertion of midfielders. A change that could also benefit Koopmeiners.

[Tuttosport]
睇莫達啲戰術片,佢嘅打法入面ST施亞斯嘅位好重要,唔係旨意佢要入最多波,而係佢嘅走位同分波,幫隊友創造射門機會,咁先提升到個陣嘅進攻威力。
係之前嘅比賽,華荷域仲係做緊傳統9號FC嘅角色,唔係打緊Mottaball
但要尤迪斯打ST又好似唔多夠身位,同浪費左佢嘅邊路進攻能力,好晒料。
留名 尤迪斯失去自身優點後 再埋沒人堆中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞