[一億中場組合 & GoodBye CCC]祖雲達斯球迷討論區(47)

575 回覆
0 Like 0 Dislike
佢黎到都係打左翼
俾多d機會黑鳩新仔打算啦
yildiz nico又可以打左翼 其實係夠人
gigi 笑死 幾好戲
主場對曼城
坦蛇示範左點嬴
隊隊都有名有姓,但實力平均
無一場覺得食硬

對曼城就……輸少當winn
好彩係主場既 睇下偷唔偷到一分
真係考牌啦,叫做8隊入面,有7隊都唔係無贏面
老實講 要拎到頭8啦
(H) Man City
(A) Leipzig
(H) Benfica
(A) Club Brugge
(H) PSV
(A) Lille
(H) Stuttgart
(A) Aston Villa

#UCLdraw

輕鬆啦 得曼城維拉難打 其他廢到痴線
入唔到頭八唔收貨
如果入唔到頭8又要再打幾場...到時邊夠人雙線作戰
Arthur -> Napoli
9估作客RB同里爾會失分
Negotiations between Juventus and Manchester United for Sancho are currently on total stand-by.

Juventus consider the request by United too high and won’t proceed at current conditions.

[Fabrizio Romano]
小組至少要排第幾先可以出線?
頭8直接出線
9至24名打兩round 淘汰賽入16強
太貴真係無必要追
宜家5隻翼都勉強叫夠用
加上Kostic又賣唔走,留黎陣地戰果陣斬燒味俾Nico轟下重好
等於每組頭2可直入16強丫麻?
Should Juventus fail in their attempts to sign Jadon Sancho, the Bianconeri will turn their attentions to Bayer Leverkusen's Moroccan international Amine Adli.

[TuttomercatoWeb]
唔係
而家變左一個大聯賽

36隊裡面排第8可直接出線
唔信簽到呢個啦
即係唔理咩組,總之最高分8隊,直入16強?

排9-24名要打多2埸附加賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞