[一億中場組合 & GoodBye CCC]祖雲達斯球迷討論區(47)

575 回覆
0 Like 0 Dislike
球迷黎講咁其實幾好,好過以前啲小組賽。
btw, 蛆要預打9-24嘅附加賽都得喇。
咪玩啦 咁嘅對手都冇前8 成日幫達蛇保底 又話前4 ok 依家又話9-24 附加賽
同感

開始感覺季中會崩潰
買左2億人
入唔到16強點算
信達蛇啦 小妹見到頭2場意甲入6 球0失球 進攻足球
下場又炒羅馬 都預備轉投陣營
迷屌反達要潛到季中先上得水

季初已經反得啦下場比羅馬大炒
我係都靈裸跑
之後又話22-23球季
屌帥咪又係入唔到16強
果屆真係冇藉口 輸5場
馬爻口吾至刂
比屌搞到有PTSD
唯有賴普巴+基艾沙受傷
祖雲達斯
意大利足球甲級聯賽冠軍﹕2014/15年度,2015/16年度,2016/17年度,2017/18年度,2018/19年度

意大利杯冠軍﹕2014/15年度,2015/16年度,2016/17年度,2017/18年度,2023/24年度

意大利超級盃冠軍:2015年,2018年

請尊重
佢算係其中一個幫祖記拎最多冠軍嘅人
咁講,屌仔之前對蛆嘅恩,唔會忘記,會多謝佢。由其兩入歐聯決賽💪🏻💪🏻
而呢兩年佢帶嘅隊,我覺得已經滿足唔到現在嘅需要,同佢分手,係正確選擇。
只能老套講句:Thank you and Bye 👋🏻
完了吧 如無意外

Juventus withdraws from the race for Jadon Sancho, also considering the costs of the operation. The Bianconeri have decided to stick with their current attack.

[Di Marzio]
🚨‼️ Juventus could improve their offer for Sancho if they sell players in the next hours. [Fabrizio Romano]🎖
仲可以賣邊個?
仲有咩人可以賣
又賣青訓
阿吐份人工好似傾唔掂數

未必借到去拿仔
又係等完約 呢d垃圾真係唔明當初點解仲續約
果陣做數買翻黎太貴
直接free走,帳面會蝕到仆街
所以拉長份約黎攤分條數
用耐啲,帳面上可以蝕少啲
Pjaca都係上年先俾到佢走
又走唔到

🚨‼️👀 As of now there aren’t specific bids for Filip Kostic. Juventus are still working for his departure last minute.

Nico Schira🎖
起碼出年先清得哂堆垃圾
又清唔到件Arthur
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞