[一億中場組合 & GoodBye CCC]祖雲達斯球迷討論區(47)

575 回覆
0 Like 0 Dislike
心態hea到暈
At 19 years and 136 days, Yildiz broke the club record that Alessandro Del Piero established when he scored at 20 years and 308 days against Borussia Dortmund in September 1995.

15m 基艾沙首次為利物浦登場3分鐘
拉比奧特最後加盟馬賽(冇歐冠踢)
睇埋國米打成點先。
意甲對英超西甲…睇黎真係仲有一~~~~~段距離。
迪羅斯咁快收皮
買咁多人,踢左4場都唔知踢乜,又無form
上場先離譜,下半場淨係守,最後比人追和
笑死
老母太大咬
史基拉斯走左

Rip
咁快手
岩岩睇份約仲要去到 2027
羅馬依家可以請咩教練?
sarri ball
sarri ball
羅馬換教練都係來入前四,但依家前四國拿蛆Ac都迫到爆。羅馬依家咁快換教練,咁大震動真係未必幫到隊波。
唔比少少時間迪羅斯蛇…明明上季季尾係帶得好,今季對蛆都和到添!
屌帥
而家又有傳米蘭有聯絡屌帥回歸
As for how much Rabiot will earn at OM, Le Parisien journalist Abdellah Boulma reported (h/t Le10Sport) that the player's salary would be more around €3 million to €3.5 million, all accompanied by a nice signing bonus.

老母玩爛
唔會啦
啱啱先請方蛇
早知係咁…點解唔留係蛆呢。
老母做經理人,真係一個好差嘅選擇。
成績唔夠好丫麻。
0-0 係咩距離
平心而論,我地對鏝應該和唔到
殘殘哋陣作客踢鏝都和到,估唔到
全部唔續祖記,想出去R高薪嘅全部收皮
基本上祖記出返去就係降薪收場。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞