[一億中場組合 & GoodBye CCC]祖雲達斯球迷討論區(47)

575 回覆
0 Like 0 Dislike
賭王都係咪撚出,出襯都戇鳩
進攻足球 兩場0入球
季初大大力支持換帥班人唔知諗緊咩呢
換帥原因:達蛇打進攻 屌帥淨係識守 好悶
佢都係返去賭波算啦
今季第一場睇
d黑鬼好鬼廢喎淨係打刷鞋仔波
右路Kalulu 0疊瓦,Weah一對一都唔敢過人下下回後
左路嗰件黑鬼又奇奇怪怪成日失波犯規
水貨華又一場on99 唔知做乜撚係場上打足90分鐘
扮晒勤力 但一d 威脅都冇
廢拉拿開季四連勝

莫達蛇要檢討下了
開季0 失球 咁多個領隊邊個做到?請指教
屌帥14-15開季聯賽6連勝
頭5場0失球

(計埋歐聯7連勝,頭6場0失球)

呢度慣例
屌帥係唔計的
咁就要數多十年前
悶到核爆既卡比路04-05
頭三場0分球..
This is only the fifth time that Juventus have kept a clean sheet in each of their opening four Serie A matches, after 2014-15, 1986-87, 1983-84 and 1965-66.
2024-25 ?
2014-15 冠軍
1986-87 亞軍
1983-84 冠軍
1965-66 第5
中秋晚再戰,約定大家
以琴晚單場計
10M賣基艾沙
40M買歷高干沙利斯
成個pakage都on99
寧願下季free release 當10M租基艾沙算

根本唔同級數 瘦死的駱駝比馬大
一拍埋基艾沙到 佢就會爆柒你 試左兩次防守球員就會淆底
人地知你干沙利斯唔爆得 一拍埋去就自動訓底 食菜咁食

成日尻吹基艾沙唔識防守 干沙利斯守條毛 我淨見到佢跣腳PK漏波
呢件不嬲無期望硬賣基艾沙純粹係減薪操作。
呢兩場0:0開始露底,估唔到蜜月期咁快完
認同基艾沙個問題,係因為薪金同續約果到傾唔掂。
基艾沙應該係高層要求要賣,無得揀。
係買返嘅補充品,質素如何姐。暫時見到Nico 身體對抗差,做唔到突破。
今場就咁睇後場出波都好大問題
後場D用波真係好屎
Kalulu都叫防守算稱職
今場只計新兵表現既話 佢已經算係好果個
Btw Cambiaso打番右邊啦 左路無咩料到
基艾沙走左唔計啦

陣中重有擔泥佬
講經驗同波底佢重有力一戰

唔用佢無非想趕人走
係,但真係自斷一臂,個kalulu 真係0助攻能力。所以尋日進攻慢到便秘咁

現代足球隻閘淨係防守就死得啦
本季意甲入球數
Kean 2球
水貨華 2球

干地9分已經多過達蛇
笑死
平地不嬲勁,第一場就輸迫高層比錢買人,跟住咪係咁贏
最大問題係唔知佢幾時又同高層炒大鑊姐
唔知水貨華今季入唔入到廿球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞