[一億中場組合 & GoodBye CCC]祖雲達斯球迷討論區(47)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
尋日先有名叔話一早知牛奶佬已受傷 (6月個陣)
得番水貨華一個前鋒,都唔買多個前鋒備用

而且我地無施亞斯個類型前鋒
應該就買番個番黎打莫達波。。。

而家水貨華打唔起,又夾硬改造d球員
除左尤迪斯,亦有傳搵nico打前鋒位
一時三刻無呢個假9位,不如用一個中場去頂呢個位,都好過用由迪斯頂咁浪費。
話唔定...堅恩原本都適合
上場偉亞後備上陣就係打呢個位,我就睇唔到偉亞打到呢咩出黎,但莫達又話佢打得好好
咁不如直接用佢打ST啦
莫達夠話杜生打得好啦
而家傳奧斯文
呢個梗係好,但要下季喎
Following a lukewarm start to their Serie A campaign, the numbers show that Juventus are amongst the weakest sides in the league when going forward.

6 goals (11th place)
53 shots (14th place)
17 shots on target (13th place)
81 touches in the opponent’s area (17th place)
平簽再賣v9
可以準備mottaout
你仲健在就好
wembanyambb

rap
今次真係rap了
搞咩,比連狗Ban 埋?
係喎,無埋account
佢臨終話四年作客無贏過熱那亞
要戰勝熱那亞以祭wembanyambb在天之靈
唔好贏咁多,以屌式贏1:0以奠佢在天之靈算
咁莫達要除埋件西裝褸先得
Cccc尼復出去巴狗

算唔錯既選擇
水貨華唔肯減薪

Despite his poor form in front of goal, a report on Tuttomercatoweb claims that Vlahovic is not interested in this solution and prefers to retain his full salary.

哪來的自信
B plan jonathan david
C plan oshimhen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞