連登仔被捕自救手冊

676 回覆
1572 Like 37 Dislike
得閒入服務台睇下,大量花式自殺
好驚喎
小心,小心,同小心
咁你當年點解要透露個人資料?

只要你唔透露你嘅姓名、電話、地址、公司名、身份證號碼,基本上拉唔到你。
可以係MPF、住邊區、邊一行(有啲專業人士行頭窄,又有公開登記地址)等等蛛絲馬跡,整合收窄範圍
最後就如樓主講會喺樓下捕你搶你電話,睇吓你個account
你諗得太天真
咁MPF個ac no.係獨一無異,同自爆ID card no.冇分別。但住邊區又點搵到?我住銅鑼灣,咁銅鑼灣都好撚大wor
所以咪問你囉,咁你又話我天真,咁你開po為乜?你開po唔預人問你野?你開po唔預人睇得明你寫乜?
每樣資料好似無傷大雅但係每樣少少加埋就幫到d長官收窄範圍
好似最近果個40歲後扯唔起post咪會幫到手screen一堆3/40路user出嚟
pish
疫情時有個歌手叫許冠傑搞咗個戶外直播演唱會,嗰時大把人衝出嚟話唔識呢個廢老,咁就即刻暴露咗呢班係乜嘢年紀啦

BTW,許冠傑咁新嘅歌手我都唔係好識,我最喜愛嘅歌手係姚蘇容同青山

#我係鏡粉
加埋係注冊放射師
對一對邊個地址係銅鑼灣
咁都知係邊個啦
一句到尾 警察全部冚家剷仆街死
有時啲嘢就係唔小心
或者被人裝

例如佢地知你住銅鑼灣又想釣你
可以出啲飲食po 話附近邊間邊間好好食/好難食
如果你reply 話尋晚先叫完外賣嚟
咁佢一查就已經可以將範圍收窄到一百幾十個地址

同樣手法話幾時撘過車去過邊間7仔之類
可以收窄8仔資訊範圍

專登分批send 啲詐騙sms 出去
然後喺網上問下邊個收到又可以收窄範圍

如是者重覆數次就可以命中

如果你好少上水嘅當然中伏嘅機會低
但如果鍾意周圍留言
甚至好易同人嗌交之類
不知不覺就會透露咗好多資訊

獨立去睇每條reply 可能無乜嘢
但有心人收集晒去分析的話就會變得好清晰
食煤油?
你慢慢
樓主要去賭波post推廣下
班仆街個個post狗會真飛
叫狗會check下邊場波、銀碼,再幾條飛交叉sort下其實已經夠鎖定你係邊個
我懷疑香江19都係幫長官做野
條柒頭周圍叫人post 針咭紀錄等長官可以map
連登仔被捕自救手冊
https://lih.kg/CLjyssX
#542回覆
我係幫班差狗做嘢嘅話就唔會喺度教精連登仔啦

帶状疱疹、類風濕性關節炎、血管系統障礙、心肌炎......京都大學名譽教授發表關於新冠疫苗後遺症的驚人調查結果
https://lih.kg/BMMPhjX
#178 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

佛奇承認防疫規定多「編造」 6呎社交距離、兒童戴口罩都沒科學根據
https://lih.kg/bKkjPMV
#49 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

自己淆底但又喺度吠嘅毒苗撚屌死賤畜,咁撚柒好心就自己收皮永久潛水啦
你喺呢個post口講一套,但就精神分裂叫其他連登仔post 自己個人資料,你係咪冇食藥

人地都post接種紀錄上網啦
你咪講下班差狗由依張圖度起到啲乜嘢底囉
有晒幾枝針喺邊度同幾時打,長官真係IP都唔駛check

咁就得晒啦
依啲嘢唔洗我教啦戇鳩仔
快撚啲post針卡&接種紀錄上嚟啦,最緊要連埋你個連登名呀
其實好多post都係花式自殺

俾人收窄範圍知道你係邊個

例如邊日邊日信用卡俾人盜刷咗幾錢
原來你條on9 仔唔識passer-by-02
https://evchk.fandom.com/zh/wiki/Passer-by-02
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞