連登仔被捕自救手冊

676 回覆
1572 Like 37 Dislike
大陸咁大 唔聚眾生事都係封下禁下算
萬一真係有鑊氣咪拉幾件
錢少事多 你估份工真係咁好做咩

香港地方細 密度高 funding 多
呢幾年由上而下都要追數跑target
唔追數點證明自己個部門有用?
又一個歷史發展規律
自我實現預言嚟

唔追數點批錢
vpn移民 唯有
小妹
男朋友

喺深圳食嘢真係成街反賊
大家都見怪不怪
上個po 有講

專家證人會用ai 同大數據match 返你個人設出po 風格同行文習慣去鋤你

真係有心人裝冇心人 仲要唔只依度 ig fb 大把
屌你都廢事
Back up 哂
連仔幫到都盡幫
你自己畀料習慣唔改

點del 都冇用
合埋對眼個id會消失埋
啱先試咗
Work
兩睇

鋤唔鋤你你都唔會知
你點知佢開邊瓣

審慎而且保持禮貌 唔好拎人生較飛
咁香港班國安係勤力過支那嘅
首先據我所知多數人都係喺街畀人搶電話

屌真係痴撚線
依家係香港出街要防咁多野
仲衰過返大陸
只係短短幾年就變到咁
長官你好
唔好一路行一路玩電話啦,好易仆親
仲有免費睇八字, 自爆重災區
點解佢要特登強調問你係咪此Account唯一人?
呢個point可以打得甩?基本上好難打㗎喎 因為你好多device都會入呢個Account

An機,desktop pc (易破解)
ipad iphone 都裝上連登

1.差佬見你已登出 但係仲有其他機種, 或者憑經驗 唔叫你log in先,佢地破解An機,desktop pc (易破解)先
>咪一樣pk, 所以要定期自動log out ?

2. 登入連登的雙重驗證app , 留意係咪用指紋就入到
後備認證碼 擺係邊? An機,desktop pc (易破解)
> 呢個年代 好多提示 唔通要定期洗機洗cloudr
係要鐘意些牙生活點滴 都係開翻個正常人acc 劉明
留名
開file 應該係根據所謂嘅違法言論
鎖定咗個account 之後先再起底

以我認知佢地嘅系統係每分每秒都spider 緊
基本上所有公開資訊佢都有存檔同screen cap
然後系統有semantic analysis
能夠辨識句子同字詞性質然後抽取分析相關性

例如回覆主題多次出現嘅地方名
活躍時間推斷年齡層職業等
圖片分析我估都會有
至少flag up 文件類圖片唔係咩難事

不過我相信篩選數據之後都係要人去進一步分析
最後一步仲可能係釣魚
開唔同po 引目標透露信息甚至使用釣魚連結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞