連登仔被捕自救手冊

676 回覆
1572 Like 37 Dislike
3個,上面咪有人講
國安經費每年唔知幾多億你估佢地日日做緊d咩呀嗱,真係蛇王唔做野咩
iPhone同Pixel都未必100%安全
上個月Cellebrite俾人leak咗
https://grapheneos.social/@GrapheneOS/112826067364945164/
iPhone 15 series佢係寫住
Available in CAS (Cellebrite Advanced Services)
https://cellebrite.com/en/advanced-services/
iPhone

Pixel

Android

打咁大篇野就係想幫兒登洗白
所以腳安係無跨境執法權?
連登近年少有嘅高質po,樓主好強,好人一世平安

Between,宜家開始係咪唔好再屌男人扮女人嗰啲鳩po
樓豬話電腦都要加登入保護
好奇想問點樣整
定係我人頭豬腦搵唔倒個位係邊
溫故知新啦
An機,desktop pc (易破解)
ipad iphone 都裝上連登

1.差佬見你已登出 但係仲有其他機種, 或者憑經驗 唔叫你log in先,佢地破解An機,desktop pc (易破解)先
>咪一樣pk, 所以要定期自動log out ?

2. 登入連登的雙重驗證app , 留意係咪用指紋就入到
後備認證碼 擺係邊? An機,desktop pc (易破解)
> 呢個年代 好多提示 唔通要定期洗機洗cloud
Set埋定期log out啦緊係

有得較幾多日就自動登出所有裝置,最快可以set1日
設定 密碼囉
巴打讀音樂
喺法國?
都係決定係海外番香港時候唔帶電話/買部新既電話用算

好彩十幾年無番香港 屋企部電腦都扔撚埋 無事一身輕
返香港帶新電話咪得
收窄範圍 有無睇死亡筆記
支持警察
就係諗住咁樣

希望佢地唔會知我個登入用既email
https://m.youtube.com/watch?si&v=OBRe9jE4lMc&feature=youtu.be

雖然係普通話但佢最尾10:59分打後講得好啱,即使係普通市民完全唔關事,但如果有機會同警察對答都應該要學識保障自己
鳩up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞