連登仔被捕自救手冊

676 回覆
1572 Like 37 Dislike
大陸仲自由過香港
頂多都係封你AC約吓你飲茶
香港隨隨便便已經可以屈到你坐監
設定-安全密碼-緊急登出密碼

首先你要set咗安全密碼先,再set個緊急登出密碼,平時正常用連登就用個正常嘅密碼,到你想登出就打個緊急登出密碼,打完就會登出

之後個緊急登出密碼會變咗正常嘅安全密碼,之後你想再用就要再set一個緊急登出密碼
你咁愛國愛港,唔怕啦
知唔知點解連登仲未俾人封?一哩封咗連登就嚇怕所有人,變到所有人唔出聲,到時點間唔中搵人拉下?
我而家成日上大陸啲網睇佢哋講嘢

佢哋好似仲自由過香港人咁,可能因為佢哋嗰邊個穩定咗,有啲乜嘢唔講得佢哋會知,條線會清楚啲

而且只要唔講反共嘅嘢一般都冇事,有時佢哋批評吓某市嘅公安都冇嘢,最多都係del評論,唔係好似香港咁郁啲就入你煽動,冇啦啦要你坐幾個月
唔該巴打嘅教學

最後我發現
原來網頁版無
得電話APP先有
你可以set個幾多日就登出嘅功能,到一定時間所有登入過嘅裝置會自動登出
其實之前我在某個帖子有說正在半工讀,可能有透露大約年齡

看來以後說話要再小心一點

幸好沒有透露過去工作經驗,差點想在某個工作帖子透露工作經驗

想不到現在間中放下負面情緒也有機會被mon post
我個人睇法係
大陸方面
你無能力聚到人
無能力可以反抗到就無問題
鐘意鬧咪鬧飽佢
唔影響我管治
其次學你話齋底線清楚啲
有乜唔講得會自己加密和諧
英文字母呀 數字之類

睇返香港呢邊
隻隻擦鞋食屎狗都想立功表忠
所以呢個環境先越黎越黐線
加上藍絲同溫層再製造一個平行時空出黎
Respect
呢個功能網頁版都有
我要諗吓啲安全設定要點樣組合
乜都開哂實在太煩
真係諗唔掂就唯有轉做CD-ROM
而家香港都聚唔到人,只係好似你講咁

成班擦鞋仔想上位要立功,係人就捉,搞到香港個環境仲差過大陸
可以嘅,平時咪登出先,見到想出聲嘅post先登入留言囉
我又唔係咁睇
香港要聚隨時都聚到
不過大家都知無後台敢怒不敢言
雖然近兩年真係多接觸真心膠藍絲
(因為見大局穩定咗就敢表態)
不過我覺得黃藍起碼都仲有一半一半
不過剩低嘅人
應該大部份都係因為無財無勢走唔到

如果英國派兵黎討論吓中英聯合聲明
你就睇到有幾多人Sir this way
FF吓真係發生
話唔定班忠誠廢物即刻賣主求榮都未定
成班垃圾出盡毒招整死香港有幾愛國丫?
為財為勢啫
d人自爆嚟問嘢
成日見到都好勞氣
但提完又提都無人理

要問嘢可以換個相似背景黎問架嘛
其實不如上深圳市生活好過? 大家都一樣會比人拉,不過深圳市真係比到幸福感比年輕人,價錢又平,深圳政府又重點照顧香港青年人,地鐵網絡發展左成20條線。

如果網路講錯野,深圳市人民警察又會上門重點照顧你,唔會即時拘捕起訴留案底,會比機會香港年輕人寫悔過書認下錯。

怪唔知得呢兩年香港咁多人都上去深圳生活同消費啦,照咁睇深圳市真係著數過香港,香港經濟唔沉至奇!
係,當年gphone係用XR

然後越新cpu+新OS係越難
根本而家上網就要心理預設自己唔係匿名

唔同十幾廿年前啱啱興上網咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞