連登仔被捕自救手冊

676 回覆
1572 Like 37 Dislike
push
推!
假設
佢拎咗你手機 已經可以直入你email (我諗無人會登出)
之後佢用你依個email嚟忘記密碼
就已經可以入到你連登acc
呢個post應該長期置頂cctoy
但呢個case係,呢位巴打登入咗email嘅手機喺外國,我有叫佢部新手機唔係登入email,因為佢機票一早喺外國買咗

咁佢部登入咗email嘅手機喺外國,佢哋搶部乜都冇嘅手機有咩用

呢位巴打應該係擔心佢個email畀人hack咗暴露咗佢嘅資料
我唔會拎部手機番香港
雖然自己乜都無講但睇完都好驚
定期改名有冇用?要search返你喺邊留過cm都冇咁容易
雖然有id始終都會搵到
唔好自爆
黑警最鍾意利用灰色位去剝奪你嘅權利,例如拖𨒂你,扮唔記得,扮唔得閒…睇下隻四眼爛牙狗點樣恐嚇媒體,基本上都係同一個套路…

如果被捕嗰陣唔係一個人,或者俾狗夾返屋企見到屋企人,直接叫佢哋幫你搵律師啦…
如果佢手機咁乾淨就無問題啦
連登好多狗㗎

上次我叫人講嘢小心啲已經畀隻狗笑我自我閹割仲要笑鳩我

仲有個濕鳩扮黃嘅account之前成日主動撩人哋討論點樣殺狗,我同佢講咪撚害人,仲要畀人屈返五毛

我真係懷疑狗隊有套策略就係開account不斷上網邀請人討論點樣打狗殺狗,然後你戇鳩鳩同佢真係討論就製造證據拉鳩你
唉,唔好咁天真仲當係以前啦
都成 5 年啦喎,仲有人被捕?
MPF D圖都係數字, 有數字就有相應資料, 就算搵唔倒完全匹配資料, 但都可以鎖定範圍, 憑張賺咗10%, 總值幾多之類既圖, 可以大概範圍咁去篩
一張圖未必可以100%搵倒你, 可能需要睇埋其他發言
只能講越講得多野就越容易被鎖定
即係用咗緊急登出密碼一次之後,呢個密碼就會變成普通登入密碼,咁黑警咪唔知道你俾嗰個密碼係特別登出密碼囉,之後直接扮CD rom,咪無辦法靠部手機去證明個連登a/c同你有關囉…
連登個忘記密碼功能,reset條link係send去另一個備用電郵㗎。是旦去gmail開個空a/c攞嚟做備用電郵啦…
咁咪一個留錯言 全家死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞