[Switch/3DS討論]|Mario賤兔中文版/Sonic Mania/MHXX已出|(56)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
隻野有季票要買
玩咗陣rabbid 之前未玩過呢類game
都幾好得意

其實係咪類似三國志英傑傳個d戰棋咁?

好似有少少唔同,賤兔Mario係要想辦法一邊打敵方,一邊行到終點
而唔係全滅敵方

就咁睇都偏向會買黎試下

有冇巴打可以報下價

之前觀廣買408

你點燒先

Overcooked

一插落去成間屋跳fuse
之後已經差唔到電

你插左好撚多電器
switch咋喎

我試過插風筒、暖爐、ps4、pc、電視同mon係同一個拖版
一開蕉一聲
比人屌到仆街

風筒加暖爐
rip

風筒就算,最多開幾分鐘,同埋最多都係千幾火啫
暖爐一定要獨立插牆係小學常識黎喎 用拖板唔係唔得,但係成條 path 唔可以插其他電器

上面個 switch 火牛係第一次插定係之前用過冇事?
照咁睇似係 factory defect
就算香港嘅消費者保障係咁閪,未過保養都冇可能唔保啦

差左兩個月都冇野,係琴晚一差就瀨野

Overcooked

之後已經差唔到電

你插左好撚多電器
switch咋喎

一開蕉一聲
比人屌到仆街

風筒加暖爐
rip

暖爐一定要獨立插牆係小學常識黎喎 用拖板唔係唔得,但係成條 path 唔可以插其他電器

冇用拖板,就咁獨立插蘇頭

你點燒先

Overcooked

之後已經差唔到電

你插左好撚多電器
switch咋喎

一開蕉一聲
比人屌到仆街

風筒加暖爐
rip

一定係裏面有嘢 short 咗
你就算直 short 個 USB Type-C output 都唔會咁,個 output 有 overcurrent protection
All 25 New Switch Games Announced & Release Date Update For Week 5 August 2017 | Nintendo News

https://www.youtube.com/watch?v=flTjxNxxZQ4

0:24 果隻西遊記好似唔錯喎
All 25 New Switch Games Announced & Release Date Update For Week 5 August 2017 | Nintendo News

https://www.youtube.com/watch?v=flTjxNxxZQ4

又炒無雙冷飯

又炒無雙冷飯

7:30 介紹隻BATMAN用晒美漫風格

又炒無雙冷飯

唔知玩d咩呢
淘大428
淘大428

賤兔
淘大428

賤兔

正價幾錢?

你點燒先

Overcooked

之後已經差唔到電

你插左好撚多電器
switch咋喎

一開蕉一聲
比人屌到仆街

風筒加暖爐
rip

一定係裏面有嘢 short 咗
你就算直 short 個 USB Type-C output 都唔會咁,個 output 有 overcurrent protection

其實USBPD未handshake有冇output?

又炒無雙冷飯

唔知玩d咩呢

好多indie game
掉矛嗰個好鳩 錯視puzzle似乎幾得意
玩咗陣rabbid 之前未玩過呢類game
都幾好得意

係咪插電視先有得2p?
有冇人會買FIFA18?

一定買
想問下overcooked 係咪得電子版? 點先有英文,係咪要美國market 買先得?

一定買

觀望中

2K18

又炒無雙冷飯

唔知玩d咩呢

Telltale咪就係walking dead果隻玩法
9月21出果個勇者鬥惡龍 香港係咪冇得玩

yes

咁買唔買返英雄集結12好 定等XI

英雄集結麻麻地

個故事定係玩法 我見係咁斬斬斬

both

2好好多,1真係麻麻

想搵二手過下癮
請問日本eshop 點set skip password?
美服skip 左
想問大家一個問題,如果我想買下載game,係咪一定要用信用卡呢?
因為係某討論區見有人講日本eshop只接受用點數卡買game,如果用信用卡or paypal都唔可以成功下載,知唔知係咪真係有呢個問題呢?
另外想問下如果要買點數卡,要點先可以增值呢?

成日話冇信用卡

落7仔買tap&go啦
想問下想買overcooked,個帳本來係日帳係咪可以隨時轉地區?另外係咪要買美版任記預付卡,唔該晒

開晒歐美日三個帳唔洗煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞