[Switch/3DS討論]|Mario賤兔中文版/Sonic Mania/MHXX已出|(56)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
其實有咩game係必玩
我鐘意play rpg game
但mon hun唔識玩 mk8又一般
依家淨係玩緊噴漆
其實有咩game係必玩
依家淨係玩緊噴漆

BOTW...
終於買左Mario 賤兔
其實有咩game係必玩
依家淨係玩緊噴漆

想問下mario 中文版有冇得dl?

想玩老翻? 過主啦

多事魚

其實有咩game係必玩
依家淨係玩緊噴漆

Zelda

我想問依隻係咪無得online玩架?
想問大家知唔知
nba2k18 日/美
係咪都有中/英語言?
其實有咩game係必玩
依家淨係玩緊噴漆

Zelda

單機game
毛毛
Hong Kong Records 香港唱片

【突發】
Nintendo switch 喺香港唱片出現試玩攤位
事不宜遲 未玩過又心郁郁嘅立即嚟 #太古廣場店 試玩
絕對係滿足你3個唔同嘅願望呀!

試玩遊戲:Mario + Rabbids Kingdom Battle
日期:9月2-3,9-10 (逢六日)
時間:1-6pm
點解switch唔出返任天狗
其實有咩game係必玩
依家淨係玩緊噴漆

Zelda

I am Setsuna
Hong Kong Records 香港唱片

【突發】
Nintendo switch 喺香港唱片出現試玩攤位
事不宜遲 未玩過又心郁郁嘅立即嚟 #太古廣場店 試玩
絕對係滿足你3個唔同嘅願望呀!

試玩遊戲:Mario + Rabbids Kingdom Battle
日期:9月2-3,9-10 (逢六日)
時間:1-6pm

老任D宣傳真係唔夠
有做野但做極都好似冇咩人知咁
其實有咩game係必玩
依家淨係玩緊噴漆

Zelda

單機game

Zelda好撚高質
因為我屋企用緊csl 4g上網,csl 係咪連唔到網上同人連機?
Dragon Quest 個DEMO FPS 咁低既

Dq11?

Dq11?

Dragon Quest Heroes I & II
有冇人買了咩新月之花嫁
因為我屋企用緊csl 4g上網,csl 係咪連唔到網上同人連機?

Dq11?

Dragon Quest Heroes I & II

果個demo 趕客的,正式版冇問題
arms 連lv2電腦都打唔贏,點算

有無d 高手片或手得網可以參考下學下野

最好係用體感模式既高手

避開 ->捉 -> 避開 -> 捉 無限循環

https://m.facebook.com/ARMSuniversity/

有排你睇

講得出 "避開 ->捉 -> 避開 -> 捉 無限循環" 嘅好打有限,可以不理

(暫時打到 GP lvl 7 semi-final, ranked match lvl 10, 每日打少少慢慢升)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞