[Switch/3DS討論]|Mario賤兔中文版/Sonic Mania/MHXX已出|(56)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
arms 連lv2電腦都打唔贏,點算

有無d 高手片或手得網可以參考下學下野

最好係用體感模式既高手

避開 ->捉 -> 避開 -> 捉 無限循環

https://m.facebook.com/ARMSuniversity/

有排你睇

講得出 "避開 ->捉 -> 避開 -> 捉 無限循環" 嘅好打有限,可以不理

(暫時打到 GP lvl 7 semi-final, ranked match lvl 10, 每日打少少慢慢升)

用緊 springman, 體感 control
幾時d game先有中文...
屌 三國志無中文..綠帽又無

早兩日先出左mario rabbids wor ching
9月28 few,10月27mario新作
玩Splatoon2係咁通信不安定點樣解決

好多都有,只係你玩唔玩咁解
Dragon Quest 個DEMO FPS 咁低既

Dq11?

Dragon Quest Heroes I & II

因為個demo係垃圾黎,趕客既
玩Splatoon2係咁通信不安定點樣解決

換個好啲嘅 router / 放近啲 / 插 LAN
唔好做斷線廚累街坊
毛毛

羅拔圖
美國機插MHXX卡玩唔玩到架?

Switch無鎖區

Switch無鎖區啦
龍珠 就黎出, 有冇人諗住買?? 唔知有冇中文版呢, ps4版有架
龍珠 就黎出, 有冇人諗住買?? 唔知有冇中文版呢, ps4版有架

等美版

等美版

意思係美版先有中文??
有冇人已訂mario odyssey? 呢隻實好多人買到時驚冇。定係買download版算反正多數唔放番出去
Mario kart我都係download版

等美版

意思係美版先有中文??

好似美版平好多, 不過應該兩個版都冇中文, 同埋美版唔知有冇得揀番日本發音
SE研究緊點樣係Switch行Luminous 引擎
有冇人已訂mario odyssey? 呢隻實好多人買到時驚冇。定係買download版算反正多數唔放番出去
Mario kart我都係download版

game唔洗驚無貨喇大不了咪eshop

等美版

意思係美版先有中文??

好似美版平好多, 不過應該兩個版都冇中文, 同埋美版唔知有冇得揀番日本發音

差o的唔記得, local 六打同online 對打唔知日美可唔可以連線都係一個問題
屌那星 個Joycon跌一跌落個mon到就裂左
2k 18 要有sd 卡先玩到 單野係咪confirm左架

因為9月出左digital 版先呀, 隻game 25gb 容量, 所以要sd card, 一係就等到10月中出實體版

因為9月出左digital 版先呀, 隻game 25gb 容量, 所以要sd card, 一係就等到10月中出實體版

係話實體game 都要sd 卡裝部分野先得
屌那星 個Joycon跌一跌落個mon到就裂左

https://www.youtube.com/watch?v=Dz_7rpV6rmI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞