[Switch/3DS討論]|Mario賤兔中文版/Sonic Mania/MHXX已出|(56)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
想問mario rabbids會唔會啱casual gamer玩?
怕條女唔鍾意
想問mario rabbids會唔會啱casual gamer玩?
怕條女唔鍾意

條女有冇腦
新post 留名
9月21出果個勇者鬥惡龍 香港係咪冇得玩

yes

咁買唔買返英雄集結12好 定等XI

英雄集結麻麻地

個故事定係玩法 我見係咁斬斬斬

both

2好好多,1真係麻麻
想問大家一個問題,如果我想買下載game,係咪一定要用信用卡呢?
因為係某討論區見有人講日本eshop只接受用點數卡買game,如果用信用卡or paypal都唔可以成功下載,知唔知係咪真係有呢個問題呢?
另外想問下如果要買點數卡,要點先可以增值呢?
想問大家一個問題,如果我想買下載game,係咪一定要用信用卡呢?
因為係某討論區見有人講日本eshop只接受用點數卡買game,如果用信用卡or paypal都唔可以成功下載,知唔知係咪真係有呢個問題呢?

信用卡、點數卡、paypal都得
冇信用卡可以買預付卡

信用卡、點數卡、paypal都得
冇信用卡可以買預付卡

要買日本版的eshop 點,賣game 的地方通常都有,之後咪去eshop 度入返個code
買驚係咪係度問
今日有時間落一落灣仔
想知有無芒享同兔仔
等兔仔食評

全部dl game都係直接碌卡買
好想買mario rabbit collector edition

知唔知有冇PVP
mario rabbit 睇嚟好多人都有興趣,但大部份人都係觀望中

利申,觀望中
ubisoft唔係唔等返一個星期先呀嘛
玩咗陣rabbid 之前未玩過呢類game
都幾好得意
mario rabbit 睇嚟好多人都有興趣,但大部份人都係觀望中

利申,觀望中
ubisoft唔係唔等返一個星期先呀嘛

諗住今日去買, 不過好似都有炒價, 屌
想問下想買overcooked,個帳本來係日帳係咪可以隨時轉地區?另外係咪要買美版任記預付卡,唔該晒
火牛燒左保養係咪唔包

你點燒先

Overcooked

一插落去成間屋跳fuse
之後已經差唔到電

你插左好撚多電器
switch咋喎

我試過插風筒、暖爐、ps4、pc、電視同mon係同一個拖版
一開蕉一聲
比人屌到仆街

風筒加暖爐
rip

風筒就算,最多開幾分鐘,同埋最多都係千幾火啫
暖爐一定要獨立插牆係小學常識黎喎 用拖板唔係唔得,但係成條 path 唔可以插其他電器

上面個 switch 火牛係第一次插定係之前用過冇事?
照咁睇似係 factory defect
就算香港嘅消費者保障係咁閪,未過保養都冇可能唔保啦
有冇pro制既保護盒推介?
硬身, 盡量細個既
都幾好得意

其實係咪類似三國志英傑傳個d戰棋咁?
都幾好得意

好似有少少唔同,賤兔Mario係要想辦法一邊打敵方,一邊行到終點
而唔係全滅敵方
都幾好得意

好似有少少唔同,賤兔Mario係要想辦法一邊打敵方,一邊行到終點
而唔係全滅敵方

就咁睇都偏向會買黎試下

有冇巴打可以報下價
都幾好得意

而唔係全滅敵方

就咁睇都偏向會買黎試下

有冇巴打可以報下價

早兩日見到人地報價都係$360-390,
不過連登開始多人留意呢隻GAME,
我相信D「小店」會開始炒呢隻遊戲了。
都幾好得意

而唔係全滅敵方

就咁睇都偏向會買黎試下

有冇巴打可以報下價

暫時未見人放二手
都幾好得意

而唔係全滅敵方

就咁睇都偏向會買黎試下

有冇巴打可以報下價

暫時未見人放二手

29號先正式開賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞