[Switch/3DS討論]|Mario賤兔中文版/Sonic Mania/MHXX已出|(56)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
其實所謂新機應該係流料多呀...

之前唔係有張官方圖用塊紅布冚住咩

咁q大部手提機

咁q大部手提機

圖黎姐
我整張switch版唔通switch又好大部咩

咁q大部手提機

圖黎姐

咁有冇公佈部機咩嚟?
係咪GTSPORT等別版

咁q大部手提機

圖黎姐

咁有冇公佈部機咩嚟?
係咪GTSPORT等別版

GTSPORT特別版唔會咁樣出啦
其實瘋狂兔子同賤兔兩樣野黎

韓國個隻賤兔?
https://www.youtube.com/watch?v=RWj5Z9x5MCY

賽車game點夠GT打

Joycon個ZL ZR算罷啦

x2

有預感第日會出對joycon pro

pro掣個zl zr都係

用ps4個制

韓國個隻賤兔?

其實我鐘意呢隻多d
https://www.youtube.com/watch?v=RWj5Z9x5MCY

賽車game點夠GT打

x2

用ps4個制

本身好地地,臨尾果幾秒變返手機game質素
側邊果啲背景完全唔得

賽車game點夠GT打

x2

用ps4個制

側邊果啲背景完全唔得

唔覺得有可能會好

賽車game點夠GT打

x2

用ps4個制

側邊果啲背景完全唔得

唔覺得有可能會好

睇下有無心整啦,馬車個建模雖然卡通少少,但整體黎講佢啲背景建築都算真,唔會起格,呢隻可能將啲資源擺晒落啲車同條跑道上掛,但側邊啲景物仲會起格真係
勇者鬥惡龍X係咪單機?

Mmorpg.

係咪鎖日本ip

Yas

點解要咁做 問過game鋪話有得玩架喎 唔通昆9我
勇者鬥惡龍X係咪單機?

Mmorpg.

係咪鎖日本ip

Yas

點解要咁做 問過game鋪話有得玩架喎 唔通昆9我

Beta版唔得
有巴打email 過sqex cs都話唔得
如果買dowload版賤兔
歐定美平d?
同係咪都有中文
無爬文
前面問過屌細力d
歐定美平d?
同係咪都有中文
無爬文
前面問過屌細力d

我依家無錢買同想儲日版,日版遲啲應該都有得dl返中文補丁架嘛?
歐定美平d?
同係咪都有中文
無爬文
前面問過屌細力d

通常美平d
大部分game歐元定美元定價一樣
但美元匯率平過歐元

我係美eshop買係咪都有繁中簡?
而家淨係買dowload版算,但老任個acc好無保障
唔見左機就玩完,save又無雲端
同換帶有d煩,遲下十幾廿隻game要帶
唔記得帶又無得玩
原來MH真係訂左都無貨
好彩我唔急玩
Mincraft係咪平左,
岩岩買完賤兔
賤兔好玩嗎
陣間買
賤兔好玩嗎
陣間買

買完玩一陣放番出黎300同你收
賤兔好玩嗎
陣間買

買完玩一陣放番出黎300同你收

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞