[Switch/3DS討論]|Mario賤兔中文版/Sonic Mania/MHXX已出|(56)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
但係龍珠得900p
仲要唔平
上網買係咪平過黃金?我見amazon都要3.2k 好似同店舖差唔多價?

上網買係咪平過黃金?我見amazon都要3.2k 好似同店舖差唔多價?

出機?

出機?

yes ar
有冇人要3DS DOA? 我放$300

出機?

yes ar

你係咪唔幫襯小店,蝕個幾百好難為你咩,成個香港零售業比你搞彎曬啦

出機?

yes ar

你係咪唔幫襯小店,蝕個幾百好難為你咩,成個香港零售業比你搞彎曬啦

又撚

唔好撚撚聲咁難聽,唔買行貨部機壞左係咪你幫人免費整

出機?

yes ar

你有店賣?比tg黎啦
但係龍珠得900p
仲要唔平

其實有ps4既game
真係買ps4會安全d
特別係port game

我買佢個體感出波

出機?

yes ar

你有店賣?比tg黎啦

[正價2340][Nintendo Switch]買機x報價x放骨x鋪頭撚狗交流中心[34]
https://lihkg.com/thread/376808/page/24?ref=web

舊年發佈埋Mario Run
今年會唔會有動森?
你地個case有無像筋?
有beta 又中...風
有beta 又中...風

覆錯

舊年發佈埋Mario Run
今年會唔會有動森?

動森如果放落ios應該cap水cap得多過放落switch好多
wiiu個代冇出過動森

唔駛如果,老任講左會出,不過等到2046
點解我部機手提mode玩mhxx果陣會無啦啦話an error has occurred 要我關機?但TV mode又無事?
NBA 2K18 for Switch has same content and modes as PS4 version

As far as graphics go, animation and AI are also the same across all platforms. Developer Visual Concepts apparently pushed Switch and its memory to its absolute limits.
The team considered whether or not using the same engine made sense, but they’re glad they went in that direction.

EA sports 真係驚 人地2K肯試谷盡部機
你EA係都Cut呢樣Cut果樣
Pretty impressed #nba2k18 on Switch is feature complete. Puts it a level above FIFA Switch. Same story, same engine.

FIFA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞