[Switch/3DS討論]|Mario賤兔中文版/Sonic Mania/MHXX已出|(56)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
MH已經證明SONY特登針鳩你老任
果部新機好大機會抄你SWITCH但性能高一倍
任豬又要比人撚

帶舊磚出街呀

有可能者
可能人地黑科技
同一個SIZE出到4K唔熱呢
利申:XPERIA XZ玩PKM GO又LAG又熱因為老任整得差

任記啲用戶體驗整得好過sony
淨係望eshop都知
多數game都有片 有相
ps store...

講用戶體驗想笑死人咩
唔記得咗,個 post 有冇人提過 splatoon 2 LAN 有內置 voice chat?

你辦事不力呀
任豬又要比人撚

帶舊磚出街呀

switch: 重到仆街
一舊磚: 勁過垃圾 switch 咁多都只係咁輕

Sony真係仲夠膽出新手提機?

當你真係出倒PS4 畫面, 部機都至少要 4K 啦
唔記得咗,個 post 有冇人提過 splatoon 2 LAN 有內置 voice chat?

你辦事不力呀

fuck me
スイッチ向けインディータイトルを紹介する番組「Nindies Showcase」が海外で放送、現地時間8月30日10時より

你辦事不力呀

Lan play用voice chat有咩用
有冇巴打試過係eshop用信用卡俾左錢但down唔到game
收到信用卡個msg 係俾左錢
Nintendo x Indies – Nindie games coming soon to Nintendo Switch
https://www.youtube.com/watch?v=RwZRnnwo14E
無夜2premium box入手

幾銀

幾銀

上一頁有講過

上網睇返Ps4版好似建模清少少之外其他好似戰鬥同對話之類都差唔多

幾銀

上一頁有講過

睇到
以外地可以接受

任豬又要比人撚

帶舊磚出街呀

有可能者
可能人地黑科技
利申:XPERIA XZ玩PKM GO又LAG又熱因為老任整得差

淨係望eshop都知
ps store...

講用戶體驗想笑死人咩

係得SONY咁ON9當正MH係D咩十年一遇世紀大作
明明係一年一隻既罐頭GAME
Ubisoft
獲全球媒體高度評價,兩強聯手,終於降臨 — #MarioRabbids Kingdom Battle《瑪莉歐 + 瘋狂兔子 王國之戰》今日起於 Nintendo Switch 平台獨佔推出,我地同步帶嚟繁體中文免費更新!
同 #瑪利歐 仲有 #瘋狂兔子 一齊聯手合作,喺回合制戰鬥嘅冒險旅程中拯救蘑菇王國。欣賞最新上市預告片,立即加入 >> http://www.mario-rabbids.com/
任豬又要比人撚

帶舊磚出街呀

有可能者
可能人地黑科技

淨係望eshop都知
ps store...

講用戶體驗想笑死人咩

係得SONY咁ON9當正MH係D咩十年一遇世紀大作
明明係一年一隻既罐頭GAME

咁MH的確係引到人出機玩既

你辦事不力呀

Lan play用voice chat有咩用

即係佢有咁嘅 code 喺度做到晒,但係 online 冇 enable 囉
好似係
準備想買
有無話黎緊1-2個月就出新第二代?
準備想買
有無話黎緊1-2個月就出新第二代?

出post前可唔可以用下腦先
switch 係咪肯定冇得玩新日月

2018自家冷飯port
買左premium box 好大盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞