[Switch/3DS討論]|Mario賤兔中文版/Sonic Mania/MHXX已出|(56)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
無夜2premium box入手
MH已經證明SONY特登針鳩你老任
果部新機好大機會抄你SWITCH但性能高一倍
任豬又要比人撚

帶舊磚出街呀

switch: 重到仆街
一舊磚: 勁過垃圾 switch 咁多都只係咁輕

Sony真係仲夠膽出新手提機?
任豬又要比人撚

帶舊磚出街呀

有可能者
可能人地黑科技
同一個SIZE出到4K唔熱呢
利申:XPERIA XZ玩PKM GO又LAG又熱因為老任整得差

Sony自家仲有冇馬騮/多羅貓類近既ip

LAST OF US*2046
其實古惑狼REMAKE都咁多人買
出返捉馬騮科少少水比BANDAI出返塊魂都可以拉到部份客走

咸濕佬

咸濕佬

包膠
任豬又要比人撚

帶舊磚出街呀

有可能者
可能人地黑科技
利申:XPERIA XZ玩PKM GO又LAG又熱因為老任整得差

其實係經過Wii之後索索先至想話要追打老任姐
不過兩邊機定位都唔同,light gamer或party game多數都係會去switch

咸濕佬

包膠

返到屋企先
任豬又要比人撚

帶舊磚出街呀

有可能者
可能人地黑科技

不過兩邊機定位都唔同,light gamer或party game多數都係會去switch

人地已經開始培訓偽kol為未來水泥隊舖路
10年後既人隨時唔會再話pkm mario係童年回憶

廢game冇人理

帶舊磚出街呀

有可能者
可能人地黑科技

咁又真
kol既宣傳能力真係好高

唔知fb youtube 玩switch嗰批係收左錢定跟風攢views呢

廢game冇人理

幾錢?等左好耐

廢game冇人理

幾錢?等左好耐

荃豐買無夜順手見到$368,仲諗緊買唔買好,3ds都玩爆左
唔記得咗,個 post 有冇人提過 splatoon 2 LAN 有內置 voice chat?
唔記得咗,個 post 有冇人提過 splatoon 2 LAN 有內置 voice chat?

賤兔值得買

廢game冇人理

幾錢?等左好耐

同3ds果隻係咪一樣
做乜d 2手splatoon越放越平

近日好多人出機又出埋

我覺得隻game比起其他老任game算難上手

同arms比?

arms試玩完冇fd子玩
自己玩完lv7都冇再玩

其實arms 好好玩

agger 2個人玩好爽成身汗

廢game冇人理

本來有諗住入
不過諗落3DS都有隻實體,點解我仲要買多次

今次個盒厚左好多
諗緊買唔買無夜國度

咁又真
kol既宣傳能力真係好高

唔知fb youtube 玩switch嗰批係收左錢定跟風攢views呢

應該攬view啦
你直播老任唔搞你已經算好
仲點會比錢你

Pewdiepie嗰獲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞