[Switch/3DS討論]|Mario賤兔中文版/Sonic Mania/MHXX已出|(56)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
有冇巴打會玩pokken?

諗緊訂唔訂驚好

邊度訂好
Eshop買完overcooked下載唔到
上左美國個support講
尋晚到而家都未覆
信用卡扣左數
屌垃撚圾公司 上網買完野失敗都係第一次
個購物系統咁雞

authorize 咗未 capture 呀
你去到最後嗰個 step cancel 咗

屌乜咁多人問依樣嘢
玩芒亨嗰陣個wifi 圖示會有個L 字喺度
然後就會d fd 喺線上我都見唔到
要返home page 去profile 睇先見到
有冇咩解決辦法?
玩芒亨嗰陣個wifi 圖示會有個L 字喺度
然後就會d fd 喺線上我都見唔到
要返home page 去profile 睇先見到
有冇咩解決辦法?

Lonely

一定係麥樂雞

麥樂雞

點解冇藍藍路VS MOS

諗唔到唔揀薯條既理由
rabbids過唔到護送toad

升技買裝 正常智力應該過到

係想3星過

想三星就爆咗呢個world後入洗衣機重玩啦
尋晚到而家都未覆
信用卡扣左數
個購物系統咁雞

用信用卡既最好增值左落acc 度先買,唔好直接扣數
你呢個情況應該只係hold 住左筆數,無過到

想問下要點先可以由信用卡係eshop度買點數,可以教我嗎?thx

諗緊訂唔訂驚好

訂有野送?
尋晚到而家都未覆
信用卡扣左數
個購物系統咁雞

用信用卡既最好增值左落acc 度先買,唔好直接扣數
你呢個情況應該只係hold 住左筆數,無過到

想問下要點先可以由信用卡係eshop度買點數,可以教我嗎?thx

Eshop 買一次game 就識

諗緊訂唔訂驚好

邊度訂好

就係唔知

諗緊訂唔訂驚好

訂有野送?

廢事到時又比零售業玩到謝
新買NS 最近入左MH。跟住諗緊買Splatoon 定係Zelda先。
兩隻都會買但係諗緊買邊隻先好
Splatoon 係咪唔洗打裝 姐係公平pvp?

錯了 splatoon 冇裝慘過乜

諗錯咗 splatoon d 裝唔係最重要
最緊要知自己要點走位 同d basic control
新買NS 最近入左MH。跟住諗緊買Splatoon 定係Zelda先。
兩隻都會買但係諗緊買邊隻先好
Splatoon 係咪唔洗打裝 姐係公平pvp?

錯了 splatoon 冇裝慘過乜

諗錯咗 splatoon d 裝唔係最重要
最緊要知自己要點走位 同d basic control

實力等級1-10
裝備能力1-5咁上下嘅比例
想問下mario 中文版有冇得dl?

想玩老翻? 過主啦

想玩老翻? 過主啦

eshop dl 都老翻?

想玩老翻? 過主啦

定係佢指eshop呀?

想玩老翻? 過主啦

eshop dl 都老翻?

你指mario rabbid?
Download完有update,之後就有中文

想玩老翻? 過主啦

想玩老翻? 過主啦

on9 仔

想玩老翻? 過主啦

多事魚

想玩老翻? 過主啦

多事魚

好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞