信用卡討論區(200) 破200/呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
#4咪寫左
想問吓最近有無人俾過agoda錢
返單出HK定其他?
盲盒
去Goobne食嘢,返單係雜貨店
DBS有冇得review?
可以試下追
打去cs問下
我上次其他餐廳出娛樂
但佢話system係計番飲食
計到 klook, agoda 同trip.com 都成功用外幣酒店雙食
大貓張debit填值suica要唔要手動唱羊先
定可以好似global wallet自己嚟
一樣識自動唱
點解我係citi app搵唔到登記個page
get more 碌到最底
https://www.facebook.com/MrMiles.hk/posts/pfbid02mdo4AFd9jgAE76RaK5GZrss8j1ed4BoCPgsf1bMhvT6icnUi1k7ckcgc7hDC8sW6l
是咁的,最近可能里先生特別紅,好多冒認詐騙page出現。我最近都經常去search吓再report,盡力減低受害人數。啱啱就search到有位里先生係咁嘅樣。
------
我重申,真。里先生只提供免費優惠/信用卡資訊/優惠碼等你自行用信用卡俾錢網上訂,重來唔會要求你用FPS俾錢買嘢的,叫得你用FPS俾錢嘅都係假的。
(圖內的page係變身前的假冒page嚟,真。里先生是土生土長的華裔面孔)

而家咁多詐騙 page 真係要小心
Venchi 食雪糕唔係計飲食有無問題

知唔知哩個出左未
除咗dbs之外其他銀行有冇得睇返碌卡個卡機係咩category
大貓有
其他要問
有冇人試過reward+
最紅大折日個條進度bar
會縮返轉頭?
早幾日睇明明已經搞掂lv2
點知今日睇
又話我未簽夠lv2

我未得閒逐條數check到底我夠未
諗住條bar大概都啱
請問大貓喺邊個位搵到
其他銀行問cs係咪都會肯答?
打上去CS,追到嘅
但係直接CR返你而唔係DBS dollars形式
你ebanking揀番自己信用卡,碌左個數入面睇到詳情
係咪有return
用白app睇,reward+睇唔到
其他銀行問CS係答到你
有return
不過係港紙
應該唔關事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞