信用卡討論區(200) 破200/呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
無啦啦咁多人加額可能係準備收割呢
想問東亞ititanium因咩事唔畀申請
銀行蝕錢
fade out 張卡改推 goal
DBS black
迎新:累積合資格簽賬滿HK$80,000享40,000里數(即DBS$1,920)
另外:於某一簽賬階段累積零售簽賬達HK$80,000就有低至HK$3 = 1里

可唔可以一齊做?
姐係簽$80,000,同時有40000里+26666里
大貓嗰個百老匯活動買一萬蚊券就可以打爆?
可以
推goal就真
26666計錯
佢最多500 定550DBS, 計番姐係萬1里左右
酒席要問sales 簽帳計咩
有d酒店可以計食肆
唔計既話 大貓everymile 做到$5 一里
無上限
dbs 唔係補差額咩迎新
係喎 多謝提醒!
係額外嗰part上限550
全簽本地 基本2X+額外2X 68750就爆
全簽海外 基本3X+額外1X 137500先爆
DBS Black本地簽帳每$125回1 DBS Dollar

$80000/125 = 640 DBS Dollar

另外簽滿$80000嘅上限係550 DBS Dollar

所以簽足$80000本地就有640+550=1190 DBS Dollar,1190/48*1000 = 24791.6666里,都唔止萬一里嘅
我Asia Miles儲得慢咗啲,得Sc綠卡,DBS Black Word同財仔卡,請問建唔建議開多張HSBC EM食迎新?
平時多數日本網購同外賣app買下飯咁
收到 謝謝!
有冇巴打棄am轉krisflyer aeroplan
感覺am avios兩個都唔掂
yq多到
依家am 10%, 有無人會換?定係會搏遲D 再多D % 先換
邊到換10%
一年做得一兩次嘅promo仲要有機會係特選唔係保證有,你等得下次可能都要半年
Kris 唔係要多啲miles咩?好似無咁抵
yq係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞