[The Money Fight] Floyd Mayweather vs Conor McGregor 27/8/2017 9:00AM

1001 回覆
38 Like 1 Dislike
買撚左ppv
到而家都睇唔撚到!!!

咁慘

QQ免費高清

好撚清 我村屋8mb都好順
boxing就咁出拳真係好撚悶

係囉,BOXING應該可以用腳同擸架生
打到佢仆街啦
http://www.espn.com/boxing/story/_/id/20469815/floyd-mayweather-conor-mcgregor-delay-ppv-problems
Pay-per-view issues to cause delay to Floyd Mayweather-Conor McGregor fight

屌佢個pk

咁似Silicon Valley劇情

E埸幾正

拳來拳往 係好睇啲

第一場兩個nigger攬足10 rd
仆街墨西哥
davis笑完人但後尾比人食番住
條友串過馬撚
仆街墨西哥

好似係哥C達黎加
瘦佬加油
呢場好睇過前幾場
頭先避個upper 幾靚
如果中左應該ko咁濟
唔知條友有無chok親隻手
http://www.espn.com/boxing/story/_/id/20469815/floyd-mayweather-conor-mcgregor-delay-ppv-problems
Pay-per-view issues to cause delay to Floyd Mayweather-Conor McGregor fight

屌佢個pk

咁似Silicon Valley劇情

可能搵人扮繄來拍
有預感呢場會好睇過下場
下場都係睇mayweather跳黎跳去
main event睇唔到應該全世界dum爛好多電腦
宜加呢場幾好睇wor.
睇唔慣啲人右腳擺前面
屌你我由7點起身等到而家

次次拳賽都係等幾個鐘先 main event
下次睇曹星如直播可以等夜啲
睇唔慣啲人右腳擺前面

Conor都係主打southpaw架喎
有預感呢場會好睇過下場
下場都係睇mayweather跳黎跳去

就好似巴打你個名一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞