[The Money Fight] Floyd Mayweather vs Conor McGregor 27/8/2017 9:00AM

1001 回覆
38 Like 1 Dislike
幾點開波 9點??
youtube有無?
一定好悶
一定好悶

點解呢
Come on McGregor!!!

Although I guess Mayweather will win....

馬會應該要開盤

理性D Conor 嬴既機會好低

利申,冇睇開mma同boxing
29歲同40歲打唔係conor著數好多咩

Conor 是 boxing 初哥。打發好唔同

MMA 5ROUND 1ROUNG 5min
BOXING 12ROUND 1ROUND 3min
mma用開 4 ounce gloves 今次打BOXING 用 10 ounce gloves
幾唔鍾意MAY都好 佢的確係一個最TOP既BOXING拳手
雖然E+40 但EXP 技術 高 Conor唔知幾多班
雖然 Conor 最強係左拳 但你睇佢打nate diaz E D氣袋拳手 最後都軟撚灑唔夠氣

今次打8oz
一定好悶

點解呢

McGregor係一個新手黎,未打過professional boxing
Mayweather又未輸過,同埋佢著重戰術拎分多過knockout對手

不過都值得一睇既
有冇link未死
上網無link??
係咪ban得好勁??
求link呀
求link呀

呢個暫時可以 但好朦
求link呀

呢個暫時可以 但好朦

要email 同信用卡資料登記?

想問下係咪一定要買now? 上ufc個網又係話得美國人先買得 同埋係now買可唔可以電腦睇?

登入左都唔見NOW有650台簡

Now 隨身睇 有650簡

唔係要比330買季票咩?唔撚會330屈你買黎睇一場掛

其實已經平過外國
係咁ban
CONOR一ROUND KO柒頭MAYWEATHER
留名

難D Mayrunner唔係浪得虛名
個人好想個人conor贏 但係boxing 真係唔岩佢玩 鎖又唔得 腳又唔得 唔好比人打到傻左就得

師兄mac點解上唔到?

第一round自己跟mma規矩
ko左mayweather之後話唔記得打緊boxing

師兄mac點解上唔到?

mac個acestream係虧虧地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞