[The Money Fight] Floyd Mayweather vs Conor McGregor 27/8/2017 9:00AM

1001 回覆
38 Like 1 Dislike
之前睇過菲律賓拳王帕奎奧同Mayweather個場...真係無聊 守住贏..個陣個個都屌Mayweather...今日我諗一樣

E個係佢既打法黎 所以BOXING 同 UFC 我都係簡人睇 佢技術係好撚勁
你見佢打D強攻拳手 睇落好似係咁比人禁著打 但最後都可以屈嬴你點數
但真係悶
之前睇過菲律賓拳王帕奎奧同Mayweather個場...真係無聊 守住贏..個陣個個都屌Mayweather...今日我諗一樣

而家tabiti打法 根本就係mayweather果隻
希望conor可以幾round內ko佢
有冇直播link ?
有冇直播link ?

上面條QQ
有冇直播link ?

上面咪貼咗 你爬下
[quote]原來boxing係咁撚悶

唔怪得式微

唔係出名既拳手根本冇人睇

而家已經冇咩出名拳手,更加冇晒mayweather呢類superstar

Ggg ,manny pacquiao,canelo依啲?

Pac係咩年代呀 都就退休啦
Boxing自從Pac,May之後有superstar咩? Ggg canelo係出名, 但級數差好撚遠喎
原來boxing係咁撚悶

唔怪得式微

睇第一神拳好撚好睇

外賣仔打斷水流大師兄仲好睇
一開見到兩個黑人打緊仲以為錯link
完左呢場仲要打多場先到?

又hug又run
驚佢今次又係咁贏 更加驚conor衝動比floyd knockout

原來PAC 都會串番人

唔怪得式微

而家已經冇咩出名拳手,更加冇晒mayweather呢類superstar

Boxing自從Pac,May之後有superstar咩? Ggg canelo係出名, 但級數差好撚遠喎

manny剛剛係澳洲輸埋 應該都又就唔玩
Niggers真係好撚悶
應該起碼11點先到conor個場
fox 台收左皮 ?
大家比錢睇啦!唔好再用非法途徑!

唔想將來所有野都似香港流行音樂一樣越來越差因為太多人食免費午餐,音樂人都放棄這市場剩低d垃圾歌同歌手!

當然體育運動同音樂創作是兩回事。但我都想支持正貨!

其實3百幾搵幾個frds share都唔太貴

知你比左錢好威威喇,瞓啦柒頭

E埸拳都係搞下笑姐 比錢咪輕輕鬆鬆睇大電視 有野好嘈
2個NIGGER好慘 冇人睇同討論

我出去同frds一齊睇先開心,早餐+beer !

除了上面,應該還有很多Pubs 有直播

唔想將來所有野都似香港流行音樂一樣越來越差因為太多人食免費午餐,音樂人都放棄這市場剩低d垃圾歌同歌手!

出面好撚大風
直接戲肉啦屌你老母
直接戲肉啦屌你老母

根本冇人睇啲唔出名嘅nigger

唔怪得式微

manny剛剛係澳洲輸埋 應該都又就唔玩

個澳洲佬正茅西
呢2條黑鬼悶撚到
打太極咁款
直接戲肉啦屌你老母

兩隻gay佬攬攬貢
睇開mma 泰拳 boxing唔識睇
直接戲肉啦屌你老母

兩隻gay佬攬攬貢

直接除褲攞碌鳩出嚟互鞭仲好睇
睇開mma 泰拳 boxing唔識睇

打兩下 揸下流 攬下 分開 loop

出面好撚大風

Gum 又係危險左d , 希望11:00 正場開波時好dd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞