[The Money Fight] Floyd Mayweather vs Conor McGregor 27/8/2017 9:00AM

1001 回覆
38 Like 1 Dislike
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
CONOR上呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
證明比世人睇

等撚到頸都長

如果一陣又係一分鐘都唔夠玩完會點

好內冇睇CONOR 比賽 嬴完第二條BELT上年11月到E+

UFC 冇人夠佢打啦, 佢都冇對手
FLOYDDDDD
其實打完未?
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
CONOR上呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
證明比世人睇

等撚到頸都長

好內冇睇CONOR 比賽 嬴完第二條BELT上年11月到E+

Nate Diaz
其實打完未?

仲有一場先打
幾點打?
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
證明比世人睇

等撚到頸都長

Nate Diaz

跳級增磅... 你講晒啦 ..
佢本身就係輕量級
其實打完未?

仲有一場先打

我仲以為打完
姐係未到佢地打啦
THE NOTORIOUS!!!
There's only one Conor McGregor, and there's no fighter better
And he's going to knock out Floyd Mayweather
So Floyd watch out cos the Irish are coming
You can talk all you want, buy you'll do nothin!
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
證明比世人睇

等撚到頸都長

145/155都冇人夠佢打,之前佢仲話要打埋Tyron Woodley
Nigger呢幾十年嚟都係鍾意bling bling style,冇進步過

connor都唔好得太多
佢ig成日夾硬show名車/錶
大大隻logo既luxury brand cap帽/衫褲
驚死人哋唔知佢有錢
個style十足十支那暴發戶

因為佢都係暴發戶
本身好似都窮到pk

愛爾蘭都好多窮鬼

佢著西裝有taste過班黑鬼

佢而家啲出場費高到呢

仲想要UFC股份
There's only one Conor McGregor, and there's no fighter better
And he's going to knock out Floyd Mayweather
So Floyd watch out cos the Irish are coming
You can talk all you want, buy you'll do nothin!

喺Avril Post見完你再喺呢度撞翻
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
證明比世人睇

等撚到頸都長

145/155都冇人夠佢打,之前佢仲話要打埋Tyron Woodley

Woodley慢過龜
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
證明比世人睇

等撚到頸都長

勁撚到仆街
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
證明比世人睇

等撚到頸都長

TW 成部小坦克咁 未必夠抽
Nigger呢幾十年嚟都係鍾意bling bling style,冇進步過

驚死人哋唔知佢有錢

因為佢都係暴發戶
本身好似都窮到pk

愛爾蘭都好多窮鬼

佢而家啲出場費高到呢

仲想要UFC股份

Dana White 金蛋
之前捧果啲收唒皮,JJ又唔知幾時先再打
FLOYD個樣好緊張咁.. 希望佢怯場
Conor
Mcg個眼神型撚到
屌你快撚D啦

驚死人哋唔知佢有錢

因為佢都係暴發戶
本身好似都窮到pk

愛爾蘭都好多窮鬼

佢而家啲出場費高到呢

仲想要UFC股份

Dana White 金蛋
之前捧果啲收唒皮,JJ又唔知幾時先再打

JJ同級重可以有咩對手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞