[The Money Fight] Floyd Mayweather vs Conor McGregor 27/8/2017 9:00AM

1001 回覆
38 Like 1 Dislike
QQ 同 Fox 個鏡頭唔同
好應呢幾野

skysports 係咪呢個畫面?

下一場就戲肉

大約幾時完?

打夠12回合 or TKO 咪完

Thank you
會唔會main event全世界一齊睇唔到

我都驚緊 但係我相信黨
做咩鳩係咁抱起人

我FEEL到一陣CONOR打打下會出腳

CONOR 腳本身唔強 但都可以搞下笑

會唔會罰錢架

其實變晒本能好難就咁企係到用拳

MAY BE

唔好呀 我鳩up咋
買撚左ppv
到而家都睇唔撚到!!!

MAY BE

唔好呀 我鳩up咋

眼前一黑 但有聲
條友阿里打法 對手放到咁低
買撚左ppv
到而家都睇唔撚到!!!

咁慘
一睇啲世紀拳賽
成班忽然拳迷又要衝出嚟問呢問路......
(包括我)

Wiki呢邊
https://en.wikipedia.org/wiki/Floyd_Mayweather_Jr._vs._Conor_McGregor

可能會,坐起到睇咗多場,正場就死

利申:現在好多 link 都死咗
個黑人係咪算好串
開始串
http://www.espn.com/boxing/story/_/id/20469815/floyd-mayweather-conor-mcgregor-delay-ppv-problems
Pay-per-view issues to cause delay to Floyd Mayweather-Conor McGregor fight
買撚左ppv
到而家都睇唔撚到!!!

咁慘

QQ免費高清
E埸幾正
boxing就咁出拳真係好撚悶
http://www.espn.com/boxing/story/_/id/20469815/floyd-mayweather-conor-mcgregor-delay-ppv-problems
Pay-per-view issues to cause delay to Floyd Mayweather-Conor McGregor fight

屌佢個pk
買撚左ppv
到而家都睇唔撚到!!!

咁慘

QQ免費高清

唔怪得香港係咁加server.

個黑人係咪算好串

係墨西哥仔下話?

串到仆街學Conor咁
條撚樣好串
boxing就咁出拳真係好撚悶

無腳無地戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞