[The Money Fight] Floyd Mayweather vs Conor McGregor 27/8/2017 9:00AM

1001 回覆
38 Like 1 Dislike
CONOR 我真係好撚鍾意你... 由你出道開始我已經有留意
直到你贏左第一場TITLE 我已經場場買PPV睇
ko兩場直接 Conor McGregor啦

班猩猩攬吓停吓咁好難KO

好撚眼訓 大會on99 點解要搞咁多野

拉長個show先多廣告賣
諗緊出唔出去睇

吹走你呀 巴打

岩岩銅鑼灣飲完野唔係好大風

係外國。之前落bar同成班鬼佬睇勁正

會唔會比人打埋一份架

上次睇曹星如又係最後先打..之前個幾場無人理

不嬲都係咁 其他出名對決 係前面都有D不知名人士比賽先
諗緊出唔出去睇

吹走你呀 巴打

會唔會比人打埋一份架

邊個多人支持就支持邊個
集氣ko兩場
好撚期待
諗緊出唔出去睇

吹走你呀 巴打

會唔會比人打埋一份架

你宜家去香港島d Bar 睇,主要都是鬼老!
CONOR 我真係好撚鍾意你... 由你出道開始我已經有留意

即係你第一場買ppv conor就輸左比nate
利申 兩個都鍾意,不過鍾意nate多d
諗緊出唔出去睇

吹走你呀 巴打

會唔會比人打埋一份架

訓都未訓醒
Floyd

上次睇曹星如又係最後先打..之前個幾場無人理

香港精神算撚數把la 拳擊E D 野係有料打邊個聯盟都係會嬴
你睇joanna Jedrzejczyk 由打秦拳轉MMA 咪一樣打到人仆街

即係你第一場買ppv conor就輸左比nate
利申 兩個都鍾意,不過鍾意nate多d

贏interim champion 果場呀
我覺得Floyd Mayweather個tmt好撚煩好造作
留名
而家先一場 11點點會到佢地打

其實係 起碼12點

外國網係咁估計
諗緊出唔出去睇

吹走你呀 巴打

會唔會比人打埋一份架

訓都未訓醒

我lee 度有個鬼老已醉醉地
5-10分鐘後先打第二場
其實點解一開始會話係九點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞