[The Money Fight] Floyd Mayweather vs Conor McGregor 27/8/2017 9:00AM

1001 回覆
38 Like 1 Dislike
原來boxing係咁撚悶

Ufc真心好睇d
好想Conor打柒floyd
道德撚有時真係好可怕 屌
大家比錢睇啦!唔好再用非法途徑!

唔想將來所有野都似香港流行音樂一樣越來越差因為太多人食免費午餐,音樂人都放棄這市場剩低d垃圾歌同歌手!

當然體育運動同音樂創作是兩回事。但我都想支持正貨!

其實3百幾搵幾個frds share都唔太貴

知你比左錢好威威喇,瞓啦柒頭

E埸拳都係搞下笑姐 比錢咪輕輕鬆鬆睇大電視 有咩好嘈
2個NIGGER好慘 冇人睇同討論
Conor

唔怪得式微

唔想將來所有野都似香港流行音樂一樣越來越差因為太多人食免費午餐,音樂人都放棄這市場剩低d垃圾歌同歌手!

E埸拳都係搞下笑姐 比錢咪輕輕鬆鬆睇大電視 有野好嘈

連佢乜水都唔知
Nigger is boring

唔怪得式微

唔係出名既拳手根本冇人睇

唔怪得式微

睇第一神拳好撚好睇

E埸拳都係搞下笑姐 比錢咪輕輕鬆鬆睇大電視 有野好嘈

睇緊 但少睇開拳賽。唔太知雙方打成點

一陣mayweather走黎走去一定好多人屌好悶

Ufc真心好睇d

UFC 我都係簡人睇

唔怪得式微

而家已經冇咩出名拳手,更加冇晒mayweather呢類superstar

一陣mayweather走黎走去一定好多人屌好悶

睇住隻猩猩是嚟閃去

唔怪得式微

而家已經冇咩出名拳手,更加冇晒mayweather呢類superstar

mayweather如果呢場贏咗應該正式退休 不過都係支持conor
屌 訓多一個鐘先得
之前睇過菲律賓拳王帕奎奧同Mayweather個場...真係無聊 守住贏..個陣個個都屌Mayweather...今日我諗一樣
屌 訓多一個鐘先得

最快都要等到12點
希望conor忍唔住踢鳩死黑鬼
之前睇過菲律賓拳王帕奎奧同Mayweather個場...真係無聊 守住贏..個陣個個都屌Mayweather...今日我諗一樣

好憎 mayweather 個種打法。一知道自己點數領先緊 就不斷防守 走黎走去
[quote]原來boxing係咁撚悶

唔怪得式微

Ggg ,manny pacquiao,canelo依啲?

呢次希望conor攻多啲精彩啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞