[The Money Fight] Floyd Mayweather vs Conor McGregor 27/8/2017 9:00AM

1001 回覆
38 Like 1 Dislike
Come on McGregor!!!

Although I guess Mayweather will win....

馬會應該要開盤

理性D Conor 嬴既機會好低

利申,冇睇開mma同boxing
29歲同40歲打唔係conor著數好多咩

Conor 是 boxing 初哥。打發好唔同

MMA 5ROUND 1ROUNG 5min
BOXING 12ROUND 1ROUND 3min
mma用開 4 ounce gloves 今次打BOXING 用 10 ounce gloves
幾唔鍾意MAY都好 佢的確係一個最TOP既BOXING拳手
雖然E+40 但EXP 技術 高 Conor唔知幾多班
雖然 Conor 最強係左拳 但你睇佢打nate diaz E D氣袋拳手 最後都軟撚灑唔夠氣

Raising the Tri-colour with pride ☘️
Thank you to all the fans who showed up at the weigh ins!
Tomorrow we go to war.
Come on McGregor!!!

Although I guess Mayweather will win....

馬會應該要開盤

理性D Conor 嬴既機會好低

利申,冇睇開mma同boxing
29歲同40歲打唔係conor著數好多咩

Conor 是 boxing 初哥。打發好唔同

MMA 5ROUND 1ROUNG 5min
BOXING 12ROUND 1ROUND 3min
mma用開 4 ounce gloves 今次打BOXING 用 10 ounce gloves
幾唔鍾意MAY都好 佢的確係一個最TOP既BOXING拳手
雖然E+40 但EXP 技術 高 Conor唔知幾多班
雖然 Conor 最強係左拳 但你睇佢打nate diaz E D氣袋拳手 最後都軟撚灑唔夠氣

所以Conor如果win 都應該是KO
希望Mayweather輕敵,比Conor有一兩個機會可KO....但Mayweather 出名防守強
All in mayweather!!!
邊到有得睇
有咩辦法睇
d人話落吧 dup骨睇
心諗 屌晨早流流落乜鳩吧
有咩辦法睇
d人話落吧 dup骨睇
心諗 屌晨早流流落乜鳩吧

仲要打風
邊到有得睇

明早外國應該有LINK
邊到有得睇

明早外國應該有LINK

冇link就白起身
希望聽日有link
acestream又好 咩都好
想問下係咪一定要買now? 上ufc個網又係話得美國人先買得 同埋係now買可唔可以電腦睇?

登入左都唔見NOW有650台簡

Now 隨身睇 有650簡

唔係要比330買季票咩?唔撚會330屈你買黎睇一場掛
想問下係咪一定要買now? 上ufc個網又係話得美國人先買得 同埋係now買可唔可以電腦睇?

登入左都唔見NOW有650台簡

Now 隨身睇 有650簡

唔係要比330買季票咩?唔撚會330屈你買黎睇一場掛

338一埸
雖然money 已經40歲 不過如果keep到之前咁 無得輸 雖然我中意conor 不過boxing 真係唔佢個個領域,boxer 來講 money可以入到 歷史上top ten
youtxxx有

賽前?

On YouTube 未知堅定流
https://youtu.be/a0RVf3zp3mc
有冇爸打有link?
YouTube個啲通常一開波就死曬
諗住灣仔walk in酒吧睇
而家8號收曬皮
reddit已經有link喇
入面有flash有acestream大家自己揀啦
https://www.reddit.com/r/BoxingStreams/comments/6w8euz/main_thread_mayweather_vs_mcgregor/?st=J6TXUZVT&sh=5a8de0cb

我睇緊呢個
acestream://daa813de1a854fa47f2d03c80452ffb6c2f49afa
reddit已經有link喇
入面有flash有acestream大家自己揀啦
https://www.reddit.com/r/BoxingStreams/comments/6w8euz/main_thread_mayweather_vs_mcgregor/?st=J6TXUZVT&sh=5a8de0cb

邊個係,搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞