[The Money Fight] Floyd Mayweather vs Conor McGregor 27/8/2017 9:00AM

1001 回覆
38 Like 1 Dislike
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
CONOR上呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
證明比世人睇

等撚到頸都長

如果一陣又係一分鐘都唔夠玩完會點

好內冇睇CONOR 比賽 嬴完第二條BELT上年11月到E+

UFC 冇人夠佢打啦, 佢都冇對手

Nate Diaz

跳級增磅... 你講晒啦 ..
佢本身就係輕量級

咁係佢之前自己跳上去打既,關人咩事
事實就係一人贏一場
Mcg個眼神型撚到

HI 69
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
CONOR上呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
證明比世人睇

等撚到頸都長

好內冇睇CONOR 比賽 嬴完第二條BELT上年11月到E+

145/155都冇人夠佢打,之前佢仲話要打埋Tyron Woodley

勁撚到仆街

好似未打過俄佬
FLOYD個樣好緊張咁.. 希望佢怯場

老喇,體能差好遠
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
證明比世人睇

等撚到頸都長

145/155都冇人夠佢打,之前佢仲話要打埋Tyron Woodley

Woodley慢過龜

睇Woodley悶到仆街
Nigger呢幾十年嚟都係鍾意bling bling style,冇進步過

connor都唔好得太多
佢ig成日夾硬show名車/錶
大大隻logo既luxury brand cap帽/衫褲
驚死人哋唔知佢有錢
個style十足十支那暴發戶

因為佢都係暴發戶
本身好似都窮到pk

愛爾蘭都好多窮鬼

佢著西裝有taste過班黑鬼

佢而家啲出場費高到呢

仲想要UFC股份

Dana White 金蛋
之前捧果啲收唒皮,JJ又唔知幾時先再打

上場又食藥
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
證明比世人睇

等撚到頸都長

TW 成部小坦克咁 未必夠抽

打完呢場都唔知Conor仲打唔打啦,搵夠退休
Nigger呢幾十年嚟都係鍾意bling bling style,冇進步過

驚死人哋唔知佢有錢

因為佢都係暴發戶
本身好似都窮到pk

愛爾蘭都好多窮鬼

佢而家啲出場費高到呢

仲想要UFC股份

佢好似話會打Khabib?
想問下 係咪一陣打?
Mcg個眼神型撚到

HI 69

呢度好多Conor fans

好多人想睇mayweather比人打柒

等撚到頸都長

Woodley慢過龜

睇Woodley悶到仆街

進要係睇佢肌肉線條
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
證明比世人睇

等撚到頸都長

Nate Diaz

年尾Ufc 219 conor應該有份
雖然有條interim lightweight belt係UFC 216
但打完得兩個月到prepare,未必趕得切對Conor
所以我覺得ufc 219會係Conor vs nate 3

等撚到頸都長

勁撚到仆街

好似未打過俄佬

俄佬收皮啦,宜家好似去到175磅
想問下 係咪一陣打?

04 Super welterweight (154 lbs.) United States Floyd Mayweather Jr. vs. Republic of Ireland Conor McGregor 預11:30 HKT
準備開始 03 Junior lightweight (130 lbs.) United States Gervonta Davis vs. Costa Rica Francisco Fonseca
02 Light heavyweight (175 lbs.) United Kingdom Nathan Cleverly vs. Sweden Badou Jack(Win)
01 Cruiserweight (200 lbs.) United States Andrew Tabiti(Win) vs. United States Steve Cunningham

暫時整合 LINK
acestream://5645ae13ce84aac9313d05a28232240d4f642d7e [SD] [French]
acestream://5bf109a5d618d4e80277c0b75f5a6abe74059723 [SD] [English]
acestream://0e4cdab5a89bf2100067e5864242e729fff9489d [SD] [Portuguese]
acestream://323cc439dd3972007983295a1963f317850882ce [SD] [French]
acestream://917ee01edcb76cd3b37672d94a41b4a5ae97a572 [HD] [Dutch] [Fox Sports 2]
acestream://99e4657478e7b768ace5281ece419f9899e663e2
http://tructiephd.com/link-sopcast-link-acestream-floyd-mayweather-vs-conor-mcgregor-ngay-27-8

http://buffstream.com/watch/boxing.php

http://cricfree.sc/watch/live/mayweather-vs-mcgregor-undercards-live-streaming

http://www.5chajian.com/tv/qietv-10001316.html

http://live.qq.com/10001316
仲有一場就CONOR
我等左幾個月
就係為依場
證明比世人睇

等撚到頸都長

Nate Diaz

跳級增磅... 你講晒啦 ..
佢本身就係輕量級

咁係佢之前自己跳上去打既,關人咩事
事實就係一人贏一場

因為本身打果個臨時有事打唔到佢先打NATE JA
NATE 減磅落去打囉試下

驚死人哋唔知佢有錢

因為佢都係暴發戶
本身好似都窮到pk

愛爾蘭都好多窮鬼

佢而家啲出場費高到呢

仲想要UFC股份

上場又食藥

岩啦,打Brock Lesnar,大家一齊食藥
There's only one Conor McGregor, and there's no fighter better
And he's going to knock out Floyd Mayweather
So Floyd watch out cos the Irish are coming
You can talk all you want, buy you'll do nothin!

喺Avril Post見完你再喺呢度撞翻

hi

驚死人哋唔知佢有錢

因為佢都係暴發戶
本身好似都窮到pk

愛爾蘭都好多窮鬼

佢而家啲出場費高到呢

仲想要UFC股份

Khabib成日突然退出

驚死人哋唔知佢有錢

因為佢都係暴發戶
本身好似都窮到pk

愛爾蘭都好多窮鬼

佢而家啲出場費高到呢

仲想要UFC股份

JJ至少排到1年後先有得睇啦
我買MayWeather ko McGregor

驚死人哋唔知佢有錢

因為佢都係暴發戶
本身好似都窮到pk

愛爾蘭都好多窮鬼

佢而家啲出場費高到呢

仲想要UFC股份

會再打Tony Ferguson
不過會唔會突然又退出就唔知...

因為佢都係暴發戶
本身好似都窮到pk

愛爾蘭都好多窮鬼

佢而家啲出場費高到呢

仲想要UFC股份

唔會對倒Khabib啦,條on9過磅前幾日走去食Tiramisu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞