Marvel官宣RDJ回歸扮末日博士

555 回覆
456 Like 48 Dislike
無話唔係靠佢 你係唔係誤會左d 咩

不過用返infinity saga 最iconic 同symbolic 嘅演員,去做phase 5 嘅重要角色,只會搞撚亂曬
由零開始build up, 觀眾同角色一齊成長,去到A4 最高位退役,咪好地地。

而家全世界有曬印象 RDJ = IM, 去到其他戲都有陣IM 味
走返嚟做P5 大boss

我都明平衡世界大撚曬,乜都得
但如果現實係有parallel universe, 俾你去到隔離universe 嘅19年,同鄧炳強林鄭一齊上街遊行,你覺得ok ?
人哋問嚟緊係咪佢做咋嘛
exactly
古惑仔都算,港產速食片,唔夠人就改個名算
反正都唔係d 超重要角色/主角
應該係marvel 廢到不得了
等上deadpool 4
比deadpool串鳩做乜打女人
又串鳩啲女權煩到西
抽埋迪迪尼水刪咗康
搞到無咗套戲
尊重個自私nigga
你知唔知marvel係rdj先返生
Rdj個陣係新鮮但唔代表所有新人都會成功
定係出佢?

因為三隻gg同堂前既劇情都係睇到好尷尬同炆憎 tom gg又做on9仔自然係其中一點 連dr strange智商都下降 跟住打戲方面又係唔合格 你compare下amazing spiderman既動作就會覺得呢套d動作戲根本唔掂

成套戲得佢哋3個係lab 天台 自由神像果到9up係好睇
重用 收左 第二個角色
做乜撚呀
Rdj 同 marvel 兩個當時互救 , 冇rdj都唔會有marvel盛世 ,得佢演到咁有魅力嘅超級英雄 ,佢之前除咗杜比蜘蛛俠 ,有幾多套英雄受歡迎程度都唔夠上一線大作
你話新成功在有新演員呀嘛 又話關演員鳩事
phase 4邊個新演員可以好似RDJ Evans咁擔正
但Tom既Peter 最後自己承受返 冇咗梅姨 全部人唔記咗佢 自己做戰衣 ,真正回歸原點 ,我幾期待第四集
幾鍾意doom
有能力有魅力
近代轉風格變做反英雄
真係撞彩先會撞得中
咁啱marvelphrase123全部都搵得好
個真人代言左個角色

依家個真人唔演就marvel奶野
我睇到尾只係覺得佢抵撚死 完全唔覺佢有幾慘
題外話 一個就話撞彩
咁多個角色都揀得咁夾就真係有板斧
第四係daredevil lead住做佢人生導師
咁咪有突破位, 佢要演一個第2個宇宙返黎既IRON MAN, 扮哂唔係但又係IRONMAN

呢個位演技差D都做唔到, 擺脫自己演左十幾年既方式去演同一個角色
ds已經弱智
之後仲弱智
其實你有個盒,佢條女都識得威脅班友唔好搞事,
happy間屋又有老閉,一有事即刻㩒制,根本唔會有事
仲有識得叫女友同老死走,留個唔識打唔識科技既梅姨係度斟茶遞水
蜘蛛仔係左膠但唔係弱智
你根本就係為咗整死梅姨去劇情,
但又唔比心機撚靚啲劇情佢,而寫到啲人弱智咁
本身睇完mcu gg既第一 二集已經對tom holland版spiderman有啲反感 睇完nwh直頭係好撚憎佢呢個spiderman 大佬呀 有咩理由三集都將spiderman寫成on9仔咁架 nwh成套既劇情根本完全唔make sense
似係玩扭橋
唔會做死doom , 有原因要做一陣doom
真係好意外佢下個phrase會全部炒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞