Marvel官宣RDJ回歸扮末日博士

555 回覆
456 Like 48 Dislike
啪手指重點唔係啪手指
個重點係當時hulk係救返全宇宙一半生命
你咁講 , 當初thanos啪第二次手指整爛6粒石變半殘係唔係都冇能力同技術用手套?

仲有你唔記得有女權隊長?
佢寧願攬住個手套周圍飛都唔啪手指
全場最強係佢 , 佢仲要同寶石冇相衝

所以當時rdj完約 , 而marvel嫌貴唔肯續約 , 索性整死佢 , 到時再用平衡宇宙搵第二個做tony
好笑既係 . end game後除左gotg3 同 nwh
全部劇同戲仆晒街 . 如意算盤打唔響
唔係駛撚搵羅素兄弟同rdj出黎救咩
下,你有冇睇到蟻俠最尾彩蛋果到
尷尬到爆喎
你到底有無睇獵鷹與冬兵,最後一集佢口水佬對班官吹成半集,作為new cap完全係令人零期待,明明就係角色塑造有問題同埋個演員無captain vibe,得你呢種on9懶醒乜都扯膚色帶頭岐視
終於有人講真話,講真依家佢搵返RDJ返嚟我都唔會有興趣睇Marvel已經係第四階段玩到個名爛曬,加埋超級英雄題材疲勞,已經冇任何興趣睇
佢肯一年最多2套戲,都仲餓到下啲影迷嘅
但迪士尼吞左fox,會唔會肯咁就住手
電影一個星期都睇得哂啦 有心追有幾難

唔洗返工呀
全個星期7 x 24馬拉松式咁睇呀

截至今日為止
MCU 總共有34部電影
當每部電影2個鐘(已經計少左)
馬拉松式咁睇都要成68個鐘

乖啦
去做暑假作業啦
暑假得返一個月咋
不過你有心做
一個星期應該做得晒嘅
尚氣算係咁,無黑鬼 無gay佬
冇睇哂loki唔熟kang, 但睇新聞唔係話佢比人炒q咗咩

近年啲戲差選角差係一回事, 開咗劇但又唔吸引都係另一原因啦,加上果幾年睇英雄片都搞到好疲勞,而家點睇都唔會有當日im ca出黎果種新鮮感同cg驚喜感
出咗trip
尚氣條友一朝得志
乜嘢來頭?🙏
其實能力同超人/經期隊長/Hulk差唔多 唔太期待
thunderbolts*有
技術係講緊識用粒石既能力
除左Dr Strange你見有邊個識得用過啲石
就算係Vision安裝係身體咁耐都係射吓Laser
StarLord有埋天神族血統當初用一吓powerstone打Ronan都成身爛晒要全team人合力先搞得掂
CaptainMarvel係最後期先黎到
先唔講佢識唔識得用手套力量
以佢咁既on9自負性格實係覺得唔洗借助呢啲力量以經可以收thanos皮

至於rdj同marvel既關係肯定唔止係marvel單方面覺得rdj貴就索性整死佢
以呢個角色既商業價值同rdj係marvel既地位呢個決定實係共同商討決定返黎
當時rdj都想抖吓啦 mcu啲宣傳活動好heavy跟本冇時間拍其他野
永恆族我覺得幾好睇 點知cut戲腰斬埋
真呀,加菲係最似漫畫GG俠,但多數人最鍾意杜比或者荷蘭仔
相比起黑豹妹, Falcon CA, iron heart.... (等等等等).... 佢已經唔算柒。
homelander跳槽過去做男版captain marvel得唔得?
日本妹可以做x23喎。
Deep如果去MCU都可能會撈得掂。
仲要導演失職
拍到杜比spidy#3柒哂,都可以賴sony逼佢加太多奸角,點知DR2可以更柒。
本身我都淨係揀嚟睇,Dr strange 1啲cg仲好過2真係屌出嚟,連cg都可以退步
就算反派做得好,但英雄果邊既選角成pat屎咁都係好趕客
phase 4管cg果條八婆亂柒咁搞嘛
其實唔知點解話好
佢做到個角色七情上面, 咁多表情情緒
無左本身個角色冷靜霸氣既BOSS feel
似一個失敗既男人發爛渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞