Marvel官宣RDJ回歸扮末日博士

555 回覆
456 Like 48 Dislike
2024年都過咗一半,仲講marvel
演員都有檔期
佢去咗拍marvel英雄片姐係唔得閒拍其他戲劇類
嘩屌
嫌貴整走晒d靈魂人物無左三巨頭既marvel根本連卡通片都不如
Iron heart就算啦
本身漫畫都係政確角色,仲要係三四線
咪唔係出曬選角啦咩
Avg 5 doomsday
Avg 6 secret war
Kang已經正式收皮
認真佢先係Marvel Jesus
大佬B
無計啦
本身黑豹受歡迎,死個時d媒體仲讚佢生命鬥士咁
Marvel背地裏幾撚憎呢條自私仆街冚家剷都要表面上俾面佢
開頭仲串蟻俠係咪殺過你
點知連蟻俠都打唔贏
TVA 主要工作就係追殺每一個Kong
所以MCU係可以無Kong
Oppenheimer有IM味? ching重度?
有幾撞彩
Phrase 1,2全部搵d白人靚仔靚女,就算套野拍得爛都可以j個演員
而家phrase 4推埋d lgbt 騎尼怪,劇情仲要比phrase 1爛,演員又樣衰,點樣撐得落手
點解依家咁撚柒間公司
曾經搵咁多錢

冬兵瘦咗好多
浪叔係咪話rdj同tobey gg俠回歸佢就又回歸?
如果佢用返黑豹2嗰個真係唔使睇
就算屌都會少d人屌
金錢豹最少個身型唔會好似阿妹咁長期食唔飽
論角色金錢豹都係marvel 少數受歡迎反派,佢肯返黎一定大把人ok
論演員本身,micheal b Jordan 知名度都屌打個唔知叫乜名既阿妹啦
先前傳佢之後繼續拍既條件係有RDJ同tobey
tobey早排都講過願意繼續拍MCU
拭目以待
佢係marvel 創世主
當大部分人見到個消息好興奮 連登仔:
2024仲睇marvel
人地剩係想睇佢做IM
一定唔好睇
點解marvel賺咁多錢 9成爛片
執柒佢啦
RDJ拍ironman既時候, 無你想像中咁好
evans拍美隊之前, 最出名係做F4 霹靂火
算撚數啦
由marvel放棄康呢個角色已經覺得無得救
根本人地單case本身就有爭議性,只係普通情侶打罵,只係個戇鳩法庭亂鳩咁判,個演員成身肌肉,真係家暴條女仲唔入廠?

咁就浪費左一個好演員好角色,期望avg5仆直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞