Marvel官宣RDJ回歸扮末日博士

555 回覆
456 Like 48 Dislike
搵RDJ,要黑化Tony先有意思
marvel = 亞視
RDJ = 陳啟泰

marvel再見
可以做埋既
例如大家就當佢係Tony,所以先俾到位佢入同搞事
亦落唔到手,最後先靠班「真新世代」(冇點同tony交流既人)去拆彈咁
自己玩壞奇異果女巫雷神
黑豹又死咗
剩返gg仔仲未玩爛

其他嗰啲新人又多又濫 選角又麻麻
但loki有睇都幾好
你當係洛基修正咗成個故事線
啲美漫撚講到康好正角色好玩大發揮,loki又好撚好睇
乜鳩度康王朝,好撚期待mcu發展
實情活係自己世界根本無人有興趣睇
又要做哂功課睇side story先入到戲院知佢講乜on9行銷
avg4之後想玩新路線證明收哂皮沉哂得番班死忠睇(超粒方個類)
marvel從來都係popcorn片就咪扮有深度
而家無左隻nigger, 我理得佢原本故事線可以發展成點
總之就有番啲期待,可以睇下
同埋3之後個世界觀太勁

之前都係打下恐怖分子分母
打下瘋狂科學家咁上下既系列最紅 例如美隊 im
反正最科幻出神仙既雷神最差

宜家套套都毁天滅地 全部係雷神既方向
咪loki2當收咗皮算
其他嗰啲其實魚毛蝦仔
iron man同Doom有冇關係
9Up
F4個Universe因為有Mr Fantastic所以唔洗Tony
Tony就入咗Dark side
定光照會反面
唔明點解會有人覺得興奮
搵RDJ番黎做番Ironman炒下冷飯都算係正 但搵佢番黎做doom係做乜鳩呀
荷蘭gg仔單飛似乎唔夠孭飛....
wolverine / loki / dp先至孭得起。
都係,價錢靚,一切皆有可能
gg仔同daredevil 可以玩番細格局啲
其實係主線離開地球嘅都收得麻麻
花生多過興奮.....
佢做返human torch 喇
可以再打RDJ
GOTG正喎
不過James Gunn已轉會
套套都要人再追幾套劇先睇呢下真係
最大鑊係依家啲劇唔好睇.......
唔明點解會有人覺得柒
搵RDJ番黎做番Ironman炒下冷飯就柒啫 但搵佢番黎做doom幾有新鮮感好過炒冷飯啦
可以ironman黑化變dr doom,或者dr doom做infamous ironman
睇洛基,完咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞