Marvel官宣RDJ回歸扮末日博士

555 回覆
456 Like 48 Dislike
其實有冇人記得gotg要成隊人平分先用到果一粒力量stone用一下
仲要starlord 係半個天神族
冇得駁, 後來就係話你知全部都係好康寫ge劇本, 一有出入就有TVA飛出來Del鳩你
因為連登只是少數
講左唔會一年拍咁多,減產追質量
又係你自己講可能得雷神用到
我就話你知女權隊長一定用到
你又話佢自負唔會用
咁點解ds又唔用走去玩水?
當年就係大把鬼佬笑鳩marvel編劇夾硬寫死im

另外rdj份約不嬲都要分埋票房分紅 , 得佢份約係咁 , 當年全部新聞都話迪士尼嫌佢貴 , 唔會再續

rdj想抖 , 都唔一定要寫死佢 , 你話佢d宣傳活動好heavy冇時間拍其他嘢仲好笑 , 佢份約收咁貴 , 係包埋
搞到好似古惑仔咁 大佬B死咗下集變咗做笑面虎
佢意思係拆啲石出嚟用。
分開用,Thanos都有咁樣用法,
拆一粒出嚟打人。
咁講啦

開始MCU果堆人, 當時的確唔算係大紅大紫既人
班演員亦都係因為咁而紅
後來既成績都証明, 成班casting都係神級

但係呢樣野複製唔到
新一代既MCU都好唔掂

但唔怪得Marvel返去揾RDJ,因為佢真係可以賣座
前幾年啲片/劇 蝕到佢仆街
逃學威龍3出埋秦沛同大軍~
太屈機,如果時常睇住地球就根本冇戲做。
龍母都應該得
新果班衰係政確手上
冇人想睇呢啲
連LGBT果堆人都唔睇
果時仲話尚氣條女好樣衰同條龍好膠,點知呢套原來已經係後期marvel之中算係好好睇。
Marvel版superman
沒有最差
loki兩套放係avenger玩大佢就正
以為贏左,原來輸 掉返轉玩
人手同資源管理差,好多套的schedule疊埋一齊,根本冇時間做CG
呢下真
十環個cg ,用途設定同戰鬥方式真係算有心機
其他果啲
政治正確 casting 梗係啦
Kang 真係家暴
JD 係俾人屈
呢三個都不了
Jessica Jones 最好睇都係 Kilgrave
Jessica Jones第2,3季我覺得問題係劇情太婆媽,呢個係編劇問題,佢同佢女仔friend兩個演員其實ok。
Luke Cage同樣。
佢比人入果下係大力抱條女上車, 真係可圈可點
Punisher 真心顛冇超/鈔能力玩到咁

No No No Wait Wait Wait
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞