Marvel官宣RDJ回歸扮末日博士

555 回覆
456 Like 48 Dislike
ds 2都搞到咁係唔容易,打後冇再睇過漫威野、屌你老母當客儍9咁耍
VCU呢堆吸引過MCU好多,可惜《Training A-Train》上映無期,好似話因為A-Train跳糟去MCU做美國黑腸🌚

結果搵A-Train做

dr strange 明明係金蛋但寫死咗個劇本
你不如話我知,no way home 之後有邊套劇本唔係垃圾
最好唔好提gotg3, 係我心入面disney 炒左james gunn 之後,gotg3 就已經唔計係mcu
Disney 班垃圾高層無資格有呢套戲
睇睇DP票房
就知你係咪小眾
你點諗其實都唔影響marvel製作
要挑剔的話
Endgame 劇本最後都極有問題
成班avengers有齊6粒石都唔用黎打Thanos
係到傳黎傳去
事但用粒power stone都打死晒班怪物喇
再唔係用空間寶石開個portal帶埋個手套走人咪得
係都要整死Ironman
睇呢啲就係要戲院睇先爽
自己睇劇咁無聊邊有興趣睇
其實點解唔照拍Kang
換人唔得
黑豹又係咁
其實唔係deadpool, 我應該唔會再睇Marvel
狼人
直頭代替Kang 好過啦,反正平行宇宙。
其實冇問題 因為佢用一句doctor strange睇咗得一個可能 收晒我哋皮
其實點解次次mcu post咁多人串錯phase都冇人指正
BP唔同,唔換人演係因為對Chadwick Boseman嘅致敬
但Kang係Marvel on9在太左膠寧願砍掉個故事都唔肯換人

利申kang個演員演得好好,自己分演哂唔同variant都無問題
寧願佢炒冷飯
可能因為呢條主線未成形,
Spiderman又有啲不明因素。

要睇定啲先。
幫加菲仔出埋最後一集埋尾啦屌
可能佢地無能力用到
Hulk啪一吓手指都訓低
有邊個有能力同技術用手套
全盛雷神可能可以
但果刻佢除左變肥閪之外最想打低Thanos證明自己
佢地拍得唔好 觀眾又唔受落
無謂辛苦自己辛苦觀眾
而家一樣有secret war都冇完全浪費晒multiverse既鋪排
轉陣用dr doom加rdj黎撐起啫
本身我睇完loki s1都對Kang好期待
但見佢地Antman將個角色玩到咁
都係算鳩數把啦點兜個角色都已經柒晒
多元宇宙有咩兜唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞