Marvel官宣RDJ回歸扮末日博士

555 回覆
456 Like 48 Dislike
包皮變蕉皮,你又點睇?
雷神鬼佬好buy
DS就換咗導演,拍唔返
dr. doom唔係求其喎
上面負皮班友係咪以為RDJ chris evans拍MCU之前係大明星?
Kang loki 裡面做得好好
season 1 尾同season 2裡面既演出跟本係MCU Boss最好既演出
我印象博士本身好似算中立既角色
但又會因為自己既政見同世界對抗
好有人格魅力既角色黎,同埋智商都好似係幾高
佢指當初搵RDJ chris evans都唔係大明星呀
事實上佢講得啱除左benedict cumberbatch同後期既brie larson都冇邊個英雄係大明星
前期mcu咪又係大把爛片
係phase3拍得好咋
超有驚喜
唔好將電影分門別類,同武學一樣,乜都可以有
佢真係戇撚鳩
你就真係弱智
當初mcu紅RDJ chris evans chris hemsworth係大明星?
係mcu受觀迎先令佢地紅
成班閱讀理解零分仲串柒柒
兒登水平真係每況愈下仲要咁多正皮
Marvel虐老 rdj 就六十歲又要人擔正
有羅素兄弟做主軸撐住成個系列,啲人真係會為咗主軸而唔介意睇啲質素普通嘅
點解唔搵過個做kang
咁佢咪講得啱RDJ果時係大明星?
就係一堆大明星唔接ironman先比到位佢上
鬼唔知咩

係想佢做infamous iron man
康明明有高科技代表
但輸俾進化後既蟻xd
一直覺得係要有班元老級喺度撐場先搞得掂喎
咁kang當黑歷史?
antman3 post credits 康議會當無事發生?
佢地根本唔明當初搵tom cruise做一定效果冇咁好
佢地仲要搞錯哂因果關係,以為rdj拍iron man果時係大明星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞