Marvel官宣RDJ回歸扮末日博士

555 回覆
456 Like 48 Dislike
loki:屌你atv黎嘅
演員過身,根本觀眾係接受到換人。
問題係選角 選唔返有份量嘅演員 淨係得返黑人同女人
呢啲叫新時代美感
肥都可以肥得靚、黑都可以黑得靚
唔係又瘦又大波又白先叫靚
點建稻草人唔做doom
有互動,有講番甚至填補佢地在舊電影版的遺憾,呢套根本係角色有成長,係真正延續,唔係單純賣情懷。
黑豹太成功 堆力架觀衆對演員有情意結 唔想冒犯佢地
general ross呢啲nobody no one gives a shit況且換福伯大家鍾意
宜家會幫黑豹仔催長 我即刻變大個 做返自己老豆
我覺得今次deadpool bug位唔比NWH少
但deadpool個個話作為獨立電影成立
其實NWH作為獨立電影一樣成立
只係home系列前兩集都係結局成長完下集又變on9仔
如果冇呢個前提 單NWH其實冇問題
更何況連加菲蛛個角色曲線都同時完結埋
就算講到明佢扮Victor, 佢個feel 都係似Tony Stark 多d
否定晒啲Villians嘅backstory,個個打針就可以做正常人,咁撚濕鳩嘅劇情好難唔屌喎
其實我覺得iron heart係條好好既水
marvel=科幻英雄片=科技
ironman就係電影世界既象徵
ironman退左 ironheart上好合理
我理解原著ironheart都係黑人
但係咪電影版都可以搵個靚d既黑人呢
理論上之後可以拍多幾套同埋其他電影穿插再入Avengers
未必㗎,我估主要受眾未必接受到, 但純粹阿妹冇咩點舖過就要佢出嚟,加埋演員又唔多吸引力至搞成咁
其實漫畫來講 所有正派都做過反派
所有反派都做過正派

美國隊長都做過9頭蛇隊長
M記都幾癲
奇異同雷神都玩得爛
你唔睇味得
成個怨婦咁都唔知你做乜
我就繼續睇落去既
A6黎
A5有仲Kang
吓!咁呢個角色點
好亂囉 屌
古惑仔咁 大佬B 定笑面虎呀依家
之前d配角都係奧斯卡級數
依家選角求其搵
撞唔中好劇本姐
一開始雷神咪又係柒到喊,而家上曬位乜鳩劇都有得拍
無論搵邊個做doom 你班連登仔都係會屌架啦 講經咩
phase 4 關鳩演員事
管理層大混亂,女人話事搞到鬼唔馬六,成個phase 4 得loki 睇得入眼
其實nwh係幫之前兩個大蛛完左個curve
Tobey就話自己有個好家庭
加菲仔就救到MJ
不過蜘蛛仔繼續出嘅話想睇andrew番黎
好似dp同狼人咁出就最好
仲要搵個最iconic 但已經勁老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞