睇完 MM 呢條片先知原來香港都有咁多左膠

258 回覆
874 Like 232 Dislike
人地講gender 你就講sex
認同你講法
你上面講個句層次排序都有問題:你寫好多人接受唔到第三性別,甚至xxx。
同性戀好多國家合法,但第三性別就極有爭議性。而你就借啲意解釋成第三性別係普遍,咁你已經拉闊緊個定義啦。
台灣都有啲核突嘅

不過無論香港台灣泰國邊度都好
扮得好睇嘅一般都低調唔會出咁多聲
而且見到都未必覺啦

出晒鏡大聲疾呼嗰啲好多都一睇就知
死左膠你答咗其他issue先
唔好成日執著啲字
https://www.independent.co.uk/news/uk/maya-forstater-discrimination-trans-twitter-b2117064.html
人地講men cannot change into women就冇咗份工

想保護女人有咩問題
同勁多左膠屈佢有discriminate同事人格謀殺佢
There has been a great deal of misrepresentation. My client was labelled 'anti-trans', even though many trans people share her belief (the only trans woman heard in the original tribunal gave evidence in support of her belief). It was reported that Ms Forstater misgendered trans colleagues and was disciplined for doing so. None of this happened – there was no disciplinary action, she never misgendered any colleagues, and as far as she is aware had no trans colleagues
佢中意想點就點啦

但希望未切嘅唔好入女廁
不嬲都話跨性別係偽命題,根本就唔存在,從來只有兩種性別,同埋人妖
都話呢班左癌上腦嘅人只係趕潮流貪新鮮,潮流興講跨性別就仆到去跟人講,唔講就老土,但就唔肯面對科學
2024仲咁狹窄
作為一個後生仔真心呼籲大家一定要block 左呢d 濕9 channel, 妖言惑眾,散播d 左毒黎禍害呢個世界
香港搞成咁一半係因為共產黨,另一半就係因為各大左膠政黨同組織
你老豆老母養到你咁大都關基因事
睇錯有咁多腳膠
MM 真係好撚嘔心
連自己原生性別都唔尊重
憑咩叫人哋尊重返你轉頭
我好撚憎tb.
睇完條片
佢同學/ 實習學校係因為佢性取向唔同而欺凌佢
係咪等於呢啲欺凌行為係正確?
同埋性取向唔同唔等於左膠
你可以話左膠大部分都係LGBTQ
但LGBTQ 唔一定係左膠
佢唔好係到嘰嘰趷趷話性權益之類果啲
我理得佢底褲笠上頭出街啦
總之dna xy 就係男 xx就係女 講多都曬鳩氣
佢老竇老母真係慘
你地問吓自己…接受睇L 片、睇唔睇得落G 片先
請大家唔好歧視拜登同11哥
死基佬
點解要平比班垃圾
最搞笑係歷史上高踭鞋 假髮 lace 黑絲都係男人發明同畀男人著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞