睇完 MM 呢條片先知原來香港都有咁多左膠

258 回覆
874 Like 232 Dislike
唔會? 望晒你全身喎
反而gay佬望你全身冇性興奮,所以你肯定二元性別廁所係夠?

染色體xy 但女荷爾蒙高過男,有波有羅
染色體xx 但男荷爾蒙高過女,有鬚有喉核
師兄又要佢入咩廁所
屎忽鬼
男性真係要自尊 女性係唔會謙卑
Tb好撚有問題
最好笑係佢地都自知無道理完全站唔住腳
接受呢個世界有人係天生跨性別係一回事
支持有佢地平權/有特權係另一回事
但係d人就兩樣溝埋一齊繼續一聽到跨性別就盲反
個啲咩them they it 真心on9
應該咁講,極極大部份既男裝都係屬於「中性裝」,而女裝真係「女裝」,例如男人著蘇格蘭裙都可以好型好MAN,但係唔會話男人著到Babie公仔咁係好型。

打扮精緻唔會被人叫易服癖,但係男人老狗著短裙黑絲高跟鞋就會被人叫易服癖。
基因唔關事大猩猩都可以當自己係人啦傻鳩
男就男
女就女
男變咗性就女
女變咗性好似 Ellen page咁咪當佢男

咩跨性別

係男就男
女就女
男變咗性就係人妖
女變咗性都係人妖
事實上都係人妖
咪撚呃鳩人
如果可以好似啲左膠咁講性別係可以自己認定係點就點完全唔使睇生理
Claim自己係女人就可以入女厠女更衣室
你睇下有幾多咸濕佬去女厠女更衣室𥄫野
照你咁講女厠有厠格咁係未男人入都冇問題
女人會走光怕俾人睇蝕但男人正常唔會
洗細路腦又係仆街荼毒下一代
都未發育哂未定形未認識到自己嘅sexuality 就俾左膠洗腦

男人去女人比賽屈機
男人話自己係transgender 去女監房姦女囚犯(外國真係咁on9
https://www.nbcnewyork.com/investigations/man-posing-as-transgender-woman-raped-female-prisoner-at-rikers-lawsuit-says/5067904/?amp=1
唔認同sex係得兩種就俾人話transphobic
依個science嚟嫁播
冇人話因為你係trans要discriminate你
純粹因為人地接受你地嗰諗法就要cancel人要搞到人地冇工做
左膠最愛話人fascist
根本自己先係
成日abuse cancel文化講野唔啱聽就要你死
JK Rowling 想保護女性都俾人abuse到仆街雖然佢上哂神枱唔怕
為咗極少數人要為數一半嘅女性權益受損冒險
嗰三條笨柒靠佢上位即刻反面唔認人踩多十腳
所以咪要平權囉 老實講你呢啲思想真係只可以係啲建制亞洲講 封閉到迂腐到仲覺得自己好搶口好型
唔怪得成個環境fit唔到外國個種民主
返清朝比人管住岩你地多啲
你話一出世雌雄同體都話
依班人根本就係精神病
邊個話男人婆正常
有波扮冇波
冇鳩扮有鳩
性別呢啲天生嘅嘢都可以變
咁我曬黑係咁可以講nigger?
sex有用途, 但gender用途係咩? 用嚟標籤自己?
你唔需要MBTI都係一個人嘅時候, 咁gender有咩用?
痴撚線有廁格=可以入異性廁所
咁男人入女廁 同差佬講有廁格咁都驚囉
廁所得你用?我上面咪講有阿媽細路女入女廁見到有麻甩佬唔驚?
你講咩撚 依家講緊個個女人黎啵
女人跨性別 咪男人樣但係女人
咪tb囉 有幾奇呀 tb係女廁
我咪話男女廁唔夠咁要幾多種廁所 點為知夠,係咪每個廁所都要加中性廁所,要幾多資源做到,去到外國冇咁點,除左廁所仲要d咩?跨性別犯法入男定女監獄? 大把問題等你解決

你可以分十幾廿個性別 呢加大眾社會 生物學家定義就係兩種
你講乜撚 樓上講到第三性別 同埋左膠仲可以分十幾廿種性別 咁去邊個廁所呀
不能接受無術跨入異性廁所
想人認同你好心最少切左條J佢先
跟身份證囉
跨性別的定義可廣泛至包含變裝人士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞