睇完 MM 呢條片先知原來香港都有咁多左膠

258 回覆
874 Like 232 Dislike
其實咩叫跨性別?又冇切JJ又著女人衫,我記得幾年前呢啲叫做易服癖,又或者簡單地叫做性變態。MM又要做專題又要連解釋都懶,呢啲垃圾網台好心執柒咗佢啦

https://youtu.be/Wm9xPNg79w8?si=fhkkb1lGyxuVHSLW
不嬲無切蛋一律易服癖
切蛋唔會變到性
剩係變到人妖
染色體同基因呃唔到人
應該係去女廁
女人著男裝係咪易服癖性變態?根本呢d詞語係仇男主義嘅標籤嚟
大部分男人都潛移默化咗女人做乜都係啱,男人做乜都係錯,導致男人地位低下,禁區處處,做乜都錯
MM係咪之前出過一集教人之類招妓既片?
有咩問題

呢個世界不嬲多架啦左膠
又唔夠膽走一轉秦國
好過切都唔肯切當自己係女人
原來你自己係乜都要搵天生基因先知都幾好笑
有啲道理
點解泰國啲人妖咁似女人,香港呢啲咁核突
女人著男裝,大家就覺得TB冇問題,成個社會好接受
男人著女裝,就話變態、喊打喊殺
變性要整埋人造陰道
keep 住打荷爾蒙

跟住做得唔好漏尿
人哋真心想成為女性, 香港呢d左癌只係想要大眾認同再喺大眾搵著數
我覺得長期會打荷爾蒙改變自己已經算係跨性別
其實成個社會都assume咗女人比較尊貴,可以享有比男人更多嘅自由,當有小部分男人嘗試擁有更多嘅自由,就會被內化咗自願做社會低級性別嘅男人打壓,自願做奴隸嘅人最睇唔過眼嘗試反抗嘅奴隸
唔好講著女裝,打扮精緻少少嘅男人,都會被班金鐘m記奴民恥笑,佢地嘅心態係,我屈服咗一世社會對男性嘅打壓,你憑咩唔屈服?
男就男
女就女
男變咗性就女
女變咗性好似 Ellen page咁咪當佢男

咩跨性別
全世界個大趨勢就係咁,就快人獸交都變正常
入殘廁啦唔好搞咁多野
TB 女同大眾就接受,男人就算做到張國榮咁都比人攻擊到抑鬱跳樓
唔關仇男仇女事。男扮女入女廁係可以強姦人,女扮男入男廁就唔可能。所以社會唔接受男人易服係有道理
lgbt最興講嘅非二元性別, 唔係洗鬼喺非二元性別入面再整埋幾十條分支
非二元咪就係又想試下又唔想剪賓周
啲on9鍾意點分咪由得佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞