睇完 MM 呢條片先知原來香港都有咁多左膠

258 回覆
874 Like 232 Dislike
明光社需要你
咁咪係囉 見到異性入黎 我要下下check佢身份證
好撚得閒?call埋差佬黎睇完話一場誤會 晒幾多社會資源??? 就算合法其他人點睇 會唔會好反感? 完全反智呢加體育比賽咪咁lo 搞屎棍
依家無tb 偽娘
唔係仇男 不過你係男人你容易接受到男扮女定女扮男?

TB起碼有3分1係靚仔 其他肥婆醜樣TB一樣唔入流

但易服辟或者偽娘 10個有8個都做唔到靚女或者掩蓋唔到佢本身係男

真係恐怖到怪物咁 根本源頭就係呢個原本源於世俗嘅眼光就係咁
咁佢係核鳩突呀嘛
俾人歧視都無可厚非
有幾多種人咪有幾多種廁所囉
定你接受唔到第三種廁所?
點解gender係天生?
係囉,仲有好多人接受唔到,包括你
想知呀Sam身高係咪高過泰迪羅賓?
呢啲叫左膠咩?
就算切蛋都係咁話啦
切蛋呢樣嘢根本係啲醫生當"病人"係實驗品咁玩,切完又唔會變女人,相反女人加J又唔會變男人
之後又要食藥,完全唔人道
不如你諗下男人著女裝嘅時候 反對聲音喺男人出現多啲定女人出現多啲
根本由自己做起 對大家表達自己嘅方式都包容 就唔會搞到咁多分歧聲音
邊個著咩裝根本都唔係個問題
而係大家唔允許大家做自己
I identify myself as a woman.大撚晒
可以扯住旗入女廁
想嘔
希望唔好係街見到佢
想做跨點解唔去做手術?
LGBTQ班人最大問題係要其他人一定要接受佢地,要過去擁護佢地先係最大問題。只要唔鍾意佢地就話你。
係咪即係咁:
1. biological male to female, or vice versa
2. Surgery done? —> removed testicles only?removed JJ as well? Artificial vagina built?
3. Hormone replacement therapy?
咁樣都好撚多組合砌到出嚟
咁佢真係純粹著左女人衫
點唔弱者呀?啲男扮女參加女子田徑比賽贏到開巷你點解釋?女姦男成功機會同男姦女一唔一樣先?左膠思維真係混亂到不堪
起唔到咁多啊得未

獨立廁格咪得囉
現家已經有
On9
呢D手術都係用來自己呃自己
到頭來人都係睇樣行先
你個樣似靚女嘅你有J人地都會覺得正
唔似嘅切左重衰
你呢啲就真係中咗左膠毒。甚麼性別認同根本就假嘅,男人老狗鍾意扮女人並不構成佢就係女人,但左膠偏偏要發明啲似是而非嘅性別理論,結果搞到天下大亂之外,對呢班有易服癖嘅人亦唔見得有任何好處。真正得益嘅係冇易服癖嘅真男人但因為呢啲白痴理論可以參加女子比賽而偷雞贏嘅人。信我,呢啲咁反智嘅偽學術理論而家好似好時尚,潮流嘅嘢終會有一日變得老土過時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞