睇完 MM 呢條片先知原來香港都有咁多左膠

258 回覆
874 Like 232 Dislike
戇鳩左膠最鍾意將啲缺點包裝成為dna
性變態=性別認同
蠢過閪=學習障礙
懶過閪=拖延症
心散=專注力不足
偏食=食物敏感

屌那星呢啲唔係社會進步,係人類退化至真
呢啲係假需要。即係咁,性格有缺陷嘅人普遍會透過幻想嚟逃避現實,而家潮流興講「跨性別」,呢班有缺陷嘅人當中就會有人易服,一來自以為潮,二來有左膠背書唔怕俾人批評為逃避現實。所以呢啲左膠思潮對社會百害而無一利,佢哋只會鼓勵更多人唔正視自己真正問題,而假借性取向性認同等等假需要嚟逃避責任
我地連登仔一出生就醜陋無比
無一技之長 一世人一事無成 不事生產
人生一敗塗地
佢人生憑咩可以好過我地?
正臭雞!!
兩者我都覺得有問題喎

平時見到都會啤佢,等佢哋自己知醜
sex同gender仲撈埋一齊講
荷爾蒙? 性徵? 染色體? 性器官?
你覺得邊樣先有代表性
當一樣同另一樣有唔一致,你又會點分?
複雜啲叫死變態
"男就男
女就女"

喺美國, 好多人講呢句既話, 已經比左膠追擊, 工都無得做, 書都無得讀
黃,左膠
藍,右癌
如果比d左膠咁繼續玩落去
自己覺得係乜就係乜
真係遲早變到力推貓狗做gender
https://gender.fandom.com/wiki/Furrygender

話乜食藥做手術就係唔人道
事實係如果真正覺得個身體難受的話
做完係會得到解脫
唔人道的只係左癌水到班細路以為自己係
然後到佢地大個「真正醒覺」已經翻唔到轉頭
有d係特殊癖好,類似腳膠中意腳中意絲襪咁
,有d做完變性手術嘅有所謂gender euphoria覺得自己好好j,因而有性興奮,呢d重要係男轉女居多。一個正常人係唔會咁睇自己身體。呢d先係internalized misogyny,係物化女性特徵嘅極致。

呢d有關性別嘅議題好多人各懷鬼胎,藥廠可以賣藥,左膠拎光環,真係gender dysphoria嘅人真係唔知有幾多個。d人覺得唔認同群魔亂舞就會令真正有性別認同問題嘅人受到歧視,而家就係d妖魔令到佢地俾人更加受歧視。
好多GID 18歲後都會resolve accept番自己性別
變homosexual
班死左膠都唔了解件事就盲目吹捧
到你做完番唔到轉頭後悔佢地會幫咩
屌!我都一樣, 初時都以為佢只係貪靚, 去左後期走火入魔, 係美國著女裝, 問人意見, 其實係想人去肯定同支持佢
he/his/him
she/her
they/them

到時可能會話
It's part of life

或者賴落個therapist 到話人地把關得唔好
啱啱相反,係父權主義先要求男人要「似返個男人」唔夠man就抵俾人欺凌etc,你試下係穆斯林啲男權社會著女裝啊,應該直接俾人燒死埋,同男人地位低下無關係,一定要講其實係男人對男人嘅要求,女人真係無咁care男人著唔著女裝。
如果無呢啲「左膠」思維你估你會好過?
有色人種=低等動物
好多女人中意femboy添
低唔低等係睇做過啲咩啫
同係亞洲人 點解日本人比中國人值得受到尊敬吖
仇男主義轉一轉個名就係父權產物
一齊推倒父權
以為睇緊 electric circuit diagram 啲 labels

JK Rowling 都被屌到上天花板
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11438601/amp/Student-suspended-complaining-trans-student-used-girls-locker-room-speaks-out.html
我係女人呀我可以去名正言順睇女人沖涼了
你report我
你唔使番學了
班trans燒到女權人想保障女人安全都死
班trans左癌, 就係要惡到有咸濕佬扮trans入去女廁
睇住成班女沖涼扯埋打埋飛機射到D精落班女同學身上
都要班女唔出得聲
出果個死果個, 豬連九族連帶屋企人全部被cancel抄尤停學
要咁樣既氛圍先至收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞