睇完 MM 呢條片先知原來香港都有咁多左膠

258 回覆
874 Like 232 Dislike
純粹因為設施問題就覺得剝奪人權冇所謂
好香港人既思維
如果做到好似某啲人咁成碌切咗佢
病呢種決心我覺得當佢係女都唔過份
我只係講出現家已經有獨立廁格係for哂男女用
永遠用自己價值觀都睇人
唔識尊重其他人既生活方式
師兄真香港人
男人中意女性打扮,咪就係一個中意女性打扮嘅男人
想人冇咁歧視,應該要做嘅係宣傳男人都可以化妝著裙
而唔係你有中意著裙就即係內心係個女人
重逼人覺得你係個女人
quote錯人 sor
佢唔影響人咪尊重佢囉,但而家唔止影響到人,仲要強迫人哋接受佢呢套偽理論,咁點解要尊重佢?
佢迫你變性?
其實呢個的確係一個問題,萬一有一啲變態佬扮跨男扮女人入女廁偷窺就大鑊

所以跨男應該入返男廁,TB都覺得自己係男人,都係入女廁架啦,反正男廁啲麻甩佬見到跨男都唔會有反應,最多只係好奇。
死人妖 落地獄啦
利申:耶撚
唔係男就女架啦, 比盡你無性別
其他一律精神病
gay佬就gay佬
變態就變態
有病唔去醫仲怪世界
跨性別一定要做晒變性手術先叫得?
香港不嬲on9
大陸仲正常
運動員唔著彩虹衫支持就俾左膠圍剿要cancel
外國有個女人喺X講人冇得改biological sex就俾人炒又俾人屈transphobic+ 老作佢discrimination
女人想保護自己權益都俾班左膠搞
班左膠有冇尊重過人
JK Rowling受幾多abuse
而家冇人因為你trans discriminate你針對你
但班左膠紅衞兵直頭唔俾你有唔同意見
男人claim自己係女人去女性運動屈機
去女監獄姦人係事實係有新聞
講事實就係transphobic
反之左膠從來講野都冇論點論據話係就係
淨係咩都fascist racist xenophobic transphobic
未聽過左膠除咗用嗰幾隻字label人之外有咩野point同人argue到
左膠用輿論壓力逼你冇free speech講錯一句就社死
學人講discrimination
呢個好啲,但一出聲都係瀨晒嘢
唔係唔得
但有啲成個呀叔咁都走去扮女人
無傷害到人我覺得著咩、點表達自己,係佢自由
唔需要特別拎嚟講/評論
同時都唔覺得應該好自豪咁周圍大肆宣揚
你唔歧視人咪得
屌你老母啦,香港男人真係低賤,做自己想要既打扮都要俾你呢d 閪人歧視。

香港就係多得你呢d 撚屌守舊思想,食古不化,得罪講句,人地點打扮關你撚事咩屌你老母

只要legal野或者去廁所個d有solution
好多其他野係男係女根本wfc
係歐美個班cancel culture搞到神憎鬼厭
講有2個biological sex邊度歧視
人冇biological difference?
講班左膠主張self identify就得會傷到女人有咩錯?
冇人唔俾你claim自己trans
但唔好覺得你entitled 所有野
你覺得我話我係女人我就可以去女更衣室去女子溫泉都冇問題?
同唔歧視同唔認同係兩樣野
唔歧視肥人唔等如我要認同肥係好事肥都可以好靚
唔歧視gay唔等如我要著彩虹衫
而家係左膠逼你去endorse佢地套concept
唔係就屈你歧視
不過都唔係咁易
原本自由&保守主義間取中間點,但比你地極端自由主義者拉高曬standard,然後正常想法既人變曬右翼
點定義正常想法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞