睇完 MM 呢條片先知原來香港都有咁多左膠

258 回覆
874 Like 232 Dislike
啲仆街寧舍麻9煩
好啲基佬
開頭講到淨係要出櫃
大家唔好歧視佢玩屎忽
好啦,出咗櫃,通埋啦
屌又要咩彩虹咩同性婚姻
得一想三
開頭都有聽呢條撚樣教英文 後尾佢走火入魔 原來仲有易服辟既習慣 真係嘔心
https://youtu.be/9mz8kUbNcMw?si=5T42VI4uSh_SheHk
你讀咩書覺得跨性別淨係包變性?
又黎
連登特別多右膠就真
左膠係真係好癲,只要自己鍾意,想點就點

無錯本身性別呢樣嘢係社會性
理論上無話一定要荷爾蒙同手術先可以成為另一個性別
但係如果係真係「想」做女人,又接受到J fing fing ,老牛聲,咁係乜概念?邊忽「女」?

話心理係「女」就得,但同時又話唔應該性別定型,咁你個「心理女」係邊到走出來?

仲有d玩到 gender fluid,鍾意幾時變都得
不如直接取消埋性別呢樣嘢

P.S 並非針對片中人,純粹針對左膠
合乎依家西方主流定義喎,唔駛切話自己身份認同係女人就可以入女廁,可以周圍同人講自己係跨性別
跟本佢哋班人就搞緊逆向歧視
唔同意佢哋既就要比佢哋批鬥至死
香港仲有好多人接受唔到有第三性別
甚至連同性戀都接受唔到
洗唔洗學外國係咁起乜9野中性廁所 佢做紀律部隊 男既要跑十個圈 女既要跑7個圈 佢應該跑幾多個圈?

入游泳池入邊個更衣室? 洗唔洗全世界就班左膠
接受到嗰班咪移英移加呢啲左膠國家囉
接受唔到,右翼思維既咪留返係右翼地方生活囉,fit晒
其實佢鍾意點打扮又真係唔關其他人事
香港教育界係太傳統 唔識尊重人哋自己嘅生活
Legal嘢跟生理性別 打扮自己揀咪幾好
大把人人著得唔啱我心水 喺條街度行啦

至於佢叫自己男人定女人 關我咩事
廣東話就最好 一個佢字就包晒
平時又唔駛點用性別address人
男人上連登用紅字 大家咪又係咁生活
接受唔到左膠咪移民去印度俄羅斯呢啲右膠國家
即係你認同左膠論述男人同女人係一樣?男人入女廁同女人入男廁對其他人嘅潛在危險都係一樣?連登仔就係咁,名右實左
係精神病患者,俗啲講係黐線佬
又係你 同唔滿意咪走囉有咩分別
即係人做錯野 我唔滿意要我走 咁你答我跨性別應該跑幾多個圈? 要起幾多中性廁所先夠? 現實問題叫左右翼
左右邊有分對錯,而家似係你唔滿意人地跨性別/lgbtq多啲喎
梗係唔滿意 我問既問題咪帶出左現實生活既問題,呢加影響到其他人既日常生活,個阿媽帶個女去女廁入面見到個男人樣跨性別人士會唔會驚?

另外呢d潮流仲帶到落小朋友教育入面,同細路講想既可以變性 想做男就男女就女,佢腦筍都未生點識自己判斷? Elon musk個仔咪受到呢班on9洗腦成個人生就咁玩完

我求其up都有一堆社會教育行政問題梗係唔滿意
典解一定要接受

基佬自己都接受唔到屌蒲西
接受唔到咪留係右翼國家囉,大家happy
女廁都可以有女同性戀者架喎
點解你要定義做洗腦
你被二元性別洗左腦?
搞細佬幾時合法?
好撚多, 年齡層不斷上升就不斷增加. 95 / 00 後 直頭係重災區.
變性唔係問題 最大問題係精神病又要其他人陪佢癲 人哋唔叫佢先生/小姐就發癲嗰啲先係最大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞