[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#116 HDR mon 最好OLED,Mini LED狗也不屌

998 回覆
9 Like 6 Dislike
請問係咪asus PG32UCDM唔值得買?
有無咁得閒呀腦場賣dell都好似得一兩間
26年前市面應該都無27吋4K 高Hz oled
32吋oled最平是咪fo32u2 $7499?
Philip真係咁差?見人話update咗固件之後幾好
宜家係佢同LG之間揀
你當間公司低能咩
啲同事一report返轉保數字就知有幾多人買日水啦
香港個價=scam 偉大祖國8500人仔拿下,目前最好嘅4K OLED
唔想要曲面 所以唔考慮日馬嗰款
好似唔係好見有人討論MSI MPG 321URX QD-OLED?
係咪評價一般定係貴?
係咪9成人都係upgrade 1080p/2k --> 4k ?
會唔會有人係downgrade 換mon 4k --> 1080p/2k?
你有冇見過1080p 換1440 1280 1080 800?
你隻京東asus打手仲未答到rog用中國製oled邊度好啲啵
睇完小雪人評測埋samsung 自家新G8
好似asus好啲 (除左asus塊oled panel真係made in China
G8 made in Korea)
可惜小雪人無技嘉評測
繼續心大心細唔知買邊款

巴打可否畀啲意見或見解
PS.外星人曲mon唔考慮
日馬AW3225QF唔減價免運費 而家9折要比成萬yen運費
姐係無減到
How about msi?
都係果句,同樣價錢技嘉有d.p 2.1
依家邊度多實物睇?
尋日出深水埗黃金都好似唔多樣板睇咁
如果唔介意曲mon外星人係首選
外國rtings 及巴打們都推薦 (價錢都較便宜)
MSI 就直mon來講 平asus三千
而家有10%off
技嘉
要搵悠二
6-7k budget 有冇咩27" 4k oled mon推薦 定儲多少少錢直上32"?
玩開cs2同fps game 有時會睇吓戲
直上32"

日馬aw3225qf 7800

行貨fo32u2 7499
行貨mpg 321qrx 8999
27吋 144hz 2k

2k budget 有冇推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞