[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#116 HDR mon 最好OLED,Mini LED狗也不屌

998 回覆
9 Like 6 Dislike
有平買平
最近官方用教育優惠買 9584
red 4%回贈 383
hsbc x samsung 8%回贈 766
steam $600 carousell 賣 450
埋單 唔洗 8千,算係有d 保養
應該不至於tb/ amazon 買?
點先用到個教學優惠
唔係要有valid既學校email?
重開解決問題
係,問下身邊朋友/ 親戚借
真係平勁多
本身都 1516 , 見到呢個價 直接扑左
上星期日馬訂左AW3225 $7500 之後比佢取消左
尋之後再下單就要$7800
羊升咗
上個月 $65xx 嗰個似係最低價
Yen 又平 又有 discount
MSI G274QPF E2 有冇人用過
做左功課2K 高hz 27吋應該呢隻抵玩D
DKLM 個陣未諗住買, 一來一回洗多左1300
唔急住用咪再等下
6月尾未有10% discount
落單就71xx
7月頭10% discount埋就6500有找
之後就宜家咁
幾日內yen差唔多升左8%
我本身七月頭未有 discount 落單
點知信用卡過唔到數
之後重落嗰陣咁啱食埋佢個 10% discount
有冇巴打有淘寶買過芒?
穩唔穩陣,驚送到過嚟爛
睇中Asus XG27ACS or XG27ACG
想要白色但香港無

會唔會有其他model 好介紹?
想要27吋 ,144hz 以上 ,2K 解像度 ,白色
MSI
仲要而家改撚埋shipping
買dell冇free shipping

講真,我留意到呢個pattern好耐
只要香港多人買多人討論
日森就會冇咗free shipping甚至唔運香港
我個理論假設係香港代理/集運公司投訴,等自己有返多d生意
7800 不如買行貨
唔洗等咁耐
以前見有人去日本旅行會專門托個ezio定咩牌子嘅mon返香港
依家仲興唔興咁玩法架
過幾日可能又有返免運
之前都係咁
keep mon
philips 49” OLED M2C8900 曲mon 而家買會唔會算舊款?
對比 Samsung G9 ,philips 多個USB-C input 好似唔錯
Dklm 買左了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞