【潮流興當隊長地底泥】曼聯終極FF轉會區 [2787]

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
上個踢得起既攻中係咪呀sir最後一季既卡加華
葡狗啲體能洗唔洗咁擔心
最少33歲先跌啦
可以搵WW做攻中
He makes the defences look shite
係咪講緊我地個defence
兒皇兒到出晒名好難講真心話
唔明點解賣般就一定要買返個純攻中補
坦蛇想玩雙8唔係應該買返個有創造力既8號咩
唔好問我有咩人選 我都唔知 純粹你地講黎講去啲人選都係10號位有啲奇怪
Neves OO
Ugarte
所以100m我都未覺得一定要賣,但如果沙地想買應該會出高過100m
支持賣般嗰班人個個都覺得mm可以取代
般狗唔會喺呢個年紀過沙地啦
佢個打法拚命三郎咁下下去盡,又季季打足消耗咁大,身體多多少少累積咗啲隱患,過咗30爆晒出黎都唔出奇
其實我明有部份曼迷唔想某啲球員就咁就轉會,覺得佢地喺曼聯應該攞更多冠軍,即係般奴咁,好多人想睇住佢帶領曼聯攞聯賽甚至歐聯,就算係前隊長同麥湯睇住睇佢地上季幾咁努力同幫到球隊都想佢地留隊,不過有時真係夾唔啱時間
係咪喺海龍度cooy
有創造力既8號咪即係拉個10號落黎
有創造力既8號又易搵同平咩
有創造力既8號隨時仲難搵過純攻中啦
8號你仲要本身有d防守底 純攻中都唔撚洗
佢加yoro... 曼聯球員樣衰值一下拉高左唔少
佢哋覺得OO可以做哂所有進攻野
都係討論下啫,根本唔會有球隊會出100m
不過都要解決般奴依賴症,上季冇咗短馬今季都要比多啲錢買後衛同防中解決後場冇短馬嘅問題,前場般奴死火都要揾人分擔佢嘅工作,唔可以下下話冇般奴唔得
講就好輕鬆 好似FIFA咁
隨便就買到個替代品唔洗夾 即刻用到
然後又係咁假設突然趺watt
上個post仲癲 我覺得佢踢得差 我同班fd都覺得佢踢得差

Rios
今年冇穩陣既代替品就都唔撚賣住
邊得黎咁撚多palmer扑得中
🚨🔴 | 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆- It is understood that PSG will try an opening offer more in the region of €40m. #mufc likely to reject but it might start a negotiations [@FabrizioRomano via DailyBriefing]

PSG一黎就40m
真係友好球會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞